Εστίαση μετά μουσικής ζητούν εφτά βουλευτές της Ν.Δ.

Εφτά βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κόντρα στις εισηγήσεις των ειδικών, ζητούν με επιστολή τους στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας να επανεξετάσει το μέτρο της απαγόρευσης της μουσικής στην εστίαση.

Το μέτρο έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις με τους «γαλάζιους» βουλευτές, εκ των υστέρων, να εκτιμούν ότι οι περιορισμοί θα δημιουργήσουν σημαντικά εμπόδια στην ομαλή επαναλειτουργία της εστίασης προτείνοντας την άρση της απαγόρευσης και την παράταση της κυκλοφορίας τουλάχιστον μέχρι τα μεσάνυχτα (σ.σ. ισχύει μέχρι τις 23.00).

Στην επιστολή τους τονίζουν επίσης την ανάγκη να τηρηθούν απαρέγκλιτα τα προληπτικά μέτρα, όπως οι αποστάσεις μεταξύ τραπεζιών, η αποκλειστική χρήση της εστίασης σε υπαίθριους χώρους από καθήμενους επισκέπτες, η χρήση των αυτοδιαγνωστικών τεστ και η ορθή και συνεχής χρήση μάσκας από τους εργαζομένους.

Ο βουλευτές που υπογράφουν την επιστολής είναι οι: Χριστόφορος Μπουτσικάκης (Α’ Πειραιά), Ανδρέας Κατσανιώτης (Αχαΐας), Κωνσταντίνος Κυρανάκης (Νότιος Τομέας Αθηνών), Χρήστος Μπουκώρος (Μαγνησίας), Ιωάννης Μελάς (Α’ Πειραιά), Χρήστος Δερμετζόπουλος (Έβρου) και Θεμιστοκλής Χειμάρα (Φθιώτιδας).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί