Ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών Ηρακλείου στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού και το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης

Συγκινητική ανταπόκριση είχε το κάλεσμα του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου προς τα μέλη του για τη συγκέντρωση τροφίμων και την παράδοσή τους σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Μετά από πρόσκληση που έστειλε στους κρεοπώλες του Ν. Ηρακλείου, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και συγκεντρώθηκαν κρέατα και κρεατοσκευάσματα  για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΚΡΗΤΗΣ στη Φοινικιά Ηρακλείου, αλλά και για τα παιδιά, τα οποία στηρίζει το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για τη δεύτερη αντίστοιχη δράση αλληλεγγύης που πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου, καθώς και τα Χριστούγεννα  είχε αναλάβει  και πάλι τέτοια πρωτοβουλία με ιδιαίτερη επιτυχία.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί οι συνάδελφοι συμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια να συγκεντρώσουμε τρόφιμα για το πασχαλινό τραπέζι των παιδιών που έχουν πραγματική ανάγκη, τόνισε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου κ. Μανώλης Δατσέρης. Αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι το Παραδοσιακό Κρεοπωλείο της Γειτονιάς είναι δίπλα στην κοινωνία με ευαισθησία και επαγγελματισμό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί