Και νέοι θάνατοι στο μικροσκόπιο της έρευνας για το γηροκομείο στην Κρήτη (Βίντεο)

Εξελίξεις στην υπόθεση του οίκου ευγηρίας στα Χανιά που ερευνάται για το ενδεχόμενο διάπραξης κακουργημάτων. Όπως μετέδωσε η Ευτυχία Πενταράκη την Τετάρτη στο δελτίο ειδήσεων του Open TV, η έρευνα φέρεται να έχει εντοπίσει και άλλους θανάτους ανθρώπων στο ίδρυμα αυτό, οι οποίοι δεν είχαν γίνει γνωστοί νωρίτερα και αν αυτό επιβεβαιωθεί, ο συνολικός αριθμός των νεκρών από τις αρχές του 2020 μπορεί να πλησιάσει ακόμα και τους 80.

Δείτε τι ειπώθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Open TV.

Νωρίτερα, ένας ακόμα Χανιώτης αποφάσισε να μιλήσει στα ΜΜΕ και αποκάλυψε ότι σκοπεύει να ζητήσει την εκταφή του αδερφού του, τον θάνατο του οποίου θεωρεί ύποπτο.

Από την άλλη πλευρά, οι δικηγόροι του οίκου ευγηρίας επισκέφθηκαν την Τετάρτη την Εισαγγελία Χανίων. Ο Νίκος Ρουσόπουλος με δελτίο τύπου έκανε γνωστό πως στις 5 Μαίου, με υπόμνημα του στον Άρειο Πάγο θα ζητήσει να καταθέσουν συμπληρωματικά 20 μάρτυρες καθώς και όλοι οι υπάλληλοι των εμπλεκομένων φορέων στον έλεγχο της λειτουργίας του οίκου από την Περιφέρεια, Πρόνοια, Υγειονομικό, Ε.Ο.Δ.Υ. και Εθνική Αρχή Διαφάνειας που πραγματοποιούσαν αιφνιδιαστικούς ελέγχους στην μονάδα, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί