Θλίψη από τον θάνατο του διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής στο Θριάσιο

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 65χρονου διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής Μιχάλη Κόμη, ο οποίος βρισκόταν στις επάλξεις και την πρώτη γραμμή της μάχης κατά του covid μέχρι την τελευταία του πνοή.

Άνθρωποι που τον γνώριζαν εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους και τον αποχαιρετούν με δεκάδες μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας λόγο για έναν «εξαίρετο συνάδελφο» αλλά και μάχιμο μέχρι την τελευταία στιγμή στην covid πνευμονολογική κλινική του Θριασίου παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

«Έφυγε από κοντά μας σε προγραμματισμένο χειρουργείο για τον ίδιο»

“Ήταν στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του covid και στις αλλεπάλληλες εφημερίες ενώ πολλοί άλλοι στη θέση του θα είχαν πάρει αναρρωτική για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Επιβαρυμένος από την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλει όλο το νοσοκομειακό προσωπικό, έφυγε από κοντά μας σε προγραμματισμένο χειρουργείο για τον ίδιο, ενώ μέχρι την προηγούμενη μέρα έσωζε ασθενείς covid”, δήλωσε ο βουλευτής Δυτ. Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας.

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια εξέφρασε και ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου. “Πιστός στον όρκο του Ιπποκράτη, ιατρός πρώτης γραμμής για την αντιμετώπιση της Πανδημίας του COVID-19, με το καθημερινό του παρών, έδωσε αγώνα για την υγεία των συνανθρώπων του. Εύχομαι από καρδιάς Καλό Παράδεισο”.

Την ίδια ώρα τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Πν.Ελ. εκφράζουν «θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του εξαίρετου συναδέλφου με μακρά πορεία στην ειδικότητα της Πνευμονολογίας-Φυματιολογίας και μάχιμος μέχρι την τελευταία στιγμή στην covid πνευμονολογική κλινική του Θριασίου Νοσοκομείου. Η σκέψη μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην οικογένεια του και στα αγαπημένα του πρόσωπα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί