Τα γύρισε ο Χρυσοχοΐδης για Φουρθιώτη: «Πρόκειται για δυσώδη υπόθεση»

Η πρώτη επίσημη αντίδραση της κυβέρνησης μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με τον Μένιο Φουρθιώτη ήρθε από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι πρόκειται για μία δυσώδη υπόθεση.

Ξαφνικά ο Μένιος Φουρθιώτης, τον οποίο φρουρούσε η Αστυνομία όταν έκανε τις απάτες του, βρίσκεται στα χέρια της ως κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ο οποίος πρόσφατα είχε δικαιολογήσει την αστυνομική φρουρά στον Μένιο Φουρθιώτη, έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στην αστυνομία.

Βέβαια, «ξέχασε» στη δήλωσή του να αναφέρει πώς η υπόθεση Φουρθιώτη είδε το φως της δημοσιότητας έπειτα από τις αποκαλύψεις του Κώστα Βαξεβάνη και του Documento.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Η Ελληνική Αστυνομία μάχεται, πάντα στην πρώτη γραμμή, με απόλυτη αφοσίωση στην αποστολή της. Η επιτυχία της να ξεδιαλύνει ταχύτατα μιαν εξαιρετικά δυσώδη υπόθεση, οδηγώντας τους υπόπτους στη Δικαιοσύνη, μαρτυρά τον υψηλό επαγγελματισμό της. Νοιώθω την υποχρέωση να συγχαρώ και δημοσίως την ομάδα που εργάστηκε για την υπόθεση αυτή»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί