ΕΣΗΕΑ: Η άνανδρη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ δεν θα ξεχαστεί

Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ ζητά την πλήρη διαλεύκανση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, τονίζοντας πως δεν η συγκεκριμένη υπόθεση δεν πρόκεται να ξεχαστεί.

Την ίδια ώρα, το Δ.Σ. της Ένωσης έκανε και αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη τονίζοντας ότι  αποφάσισε να αναλάβει πρωτοβουλίες για τις απειλές που δέχεται ο εκδότης του Documento, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ τονίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι η πλήρης εξιχνίαση της δολοφονίας του συναδέλφου Γιώργου Καραϊβάζ αποτελεί απαίτηση όχι μόνο των δημοσιογράφων της χώρας αλλά του συνόλου της κοινωνίας.

Καλούμε τους αρμοδίους να εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε να συλληφθούν οι δολοφόνοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Εμείς ως ΕΣΗΕΑ θα σταθούμε, υλικά και ηθικά, στο πλευρό της οικογένειας του αδικοχαμένου συναδέλφου μας διαβεβαιώνοντας πως δεν θα επιτρέψουμε να ξεχαστεί η στυγερή δολοφονία του συναδέλφου. Καμία απειλή δεν πρόκειται να φιμώσει τους δημοσιογράφους.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να αναλάβει ειδικές πρωτοβουλίες για το θέμα αυτό αλλά και για τις απειλές που δέχεται ο συνάδελφος Κώστας Βαξεβάνης, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί