Δ. Τζανακόπουλος: «Φθηνοί αντιπερισπασμοί του προπαγανδιστικού μηχανισμού της ΝΔ»

Η απάντηση του Δημήτρη Τζανακόπουλου στη δήθεν αποκάλυψη για υποτιθέμενη πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να κάνει απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων

Για φθηνούς αντιπερισπασμούς του προπαγανδιστικού μηχανισμού της ΝΔ, σε συνεργασία με δημοσιογράφους της λίστας Πέτσας κάνει λόγο ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, απαντώντας στη δήθεν αποκάλυψη για υποτιθέμενη πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να κάνει απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. αναφέρεται στο «αποκλειστικό» ηχητικό που κυκλοφόρησε, το οποίο στην πραγματικότητα αφορούσε δημόσια τοποθέτησή του σε ανοικτή εκδήλωση, παρουσία και δημάρχων της Ανατολικής Αθήνας.

«Τα λαγωνικά της Πειραιώς, των Παραπολιτικών, του ΑΠΕ, του πρώτου θέματος και του iefimerida αδυνατούν να κατανοήσουν ή κάνουν πως δεν κατανοούν ότι είναι άλλο πράγμα η εκκαθάριση μηχανισμών παραεξουσίας, διαφθοράς και παράκαμψης της λαϊκής κυριαρχίας καθώς και στρατηγικών οχυρών επιχειρηματικών συμφερόντων στη δημόσια διοίκηση και άλλο πράγμα οι απολύσεις δημοσίων υπάλληλων» υπογραμμίζει ο Δ. Τζανακόπουλος. «Λογικό καθώς η ΝΔ φαίνεται ότι θέλει να ξεχάσει πως αυτή ήταν η κυβέρνηση που όχι μόνο προχώρησε σε απολύσεις αλλά υπερασπίστηκε μέχρι τέλους την πολιτική μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις. Μία πολιτική που διέλυσε το κοινωνικό κράτος» σημειώνει.

Ο Δ. Τζανακόπουλος ξεκαθαρίζει ότι αυτό που θα κάνει επόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία «θα είναι η ενίσχυση του κοινωνικού κράτους με προτεραιότητες σε υγεία και παιδεία». «Ταυτόχρονα με την δημιουργία μιας δημόσιας διοίκηση φιλικής προς τον πολίτη μακριά από τις λογικές κομματικού κράτους που τροφοδοτεί μηχανισμούς παράκαμψης της λαϊκής κυριαρχίας και εστίες διαφθοράς τους οποίους συντηρεί και τροφοδοτεί και στους οποίους στηρίζεται η ΝΔ για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των λίγων» καταλήγει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί