Ο Γ. Λαγός ετοιμάζεται να κρυφτεί στη Νορβηγία

Αύριο το πρωί αναμένεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας σχετικά με την άρση ασυλίας του Λαγού από το Ευρωκοινοβούλιο

Τις διαδικασίες για να μεταβεί στη Νορβηγία, ξεκίνησε ο Γιάννης Λαγός μία ημέρα πριν την αναμενόμενη άρση ασυλίας του από το Ευρωκοινοβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvxs.gr ο ευρωβουλευτής που έχει καταδικαστεί για τον ηγετικό του ρόλο στη νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση, σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στο κέντρο covid του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες και υποβλήθηκε σε τεστ, όπως κάνουν όσοι πρόκειται να αναχωρήσουν για το εξωτερικό.

Όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο ο Γιάννης Λαγός δήλωσε εγγράφως στην αρμόδια υπηρεσία ότι θα αναχωρήσει την Τετάρτη για τη Νορβηγία.

Σημειώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας σχετικά με την άρση ασυλίας του Γιάννη Λαγού αναμένεται να ανακοινωθεί τη Μεγάλη Τρίτη το πρωί.

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Ο Γ. Λαγός ετοιμάζεται να κρυφτεί στη Νορβηγία”

  1. μαυριδερός

    Μου ζήτησε να πάει μια βόλτα! Οχι της είπα!
    -Γιατί μαμά; είπε η Μυρτώ.
    – Γιατί παιδί μου είναι ένας μαυριδερός και συνέχεια κοιτάζει προς τα εδώ και με φοβίζει. Και θα φύγουμε σε λίγο.
    – Πού είναι τώρα, δεν τον βλέπω, είπε η Μυρτώ
    Ένα δεκαεξάχρονο κορίτσι πλήρωσε πιο ακριβά από όσο μπορεί κανείς να φανταστεί, το ρατσισμό των φασιστών – που τον υιοθετούσε έτσι ασυλλόγιστα και η ίδια της η μάνα… Ίσως το τέρας της Πάρου να μην έφτανε σε τόσο ακραία βαρβαρότητα, αν δεν αισθανόταν ότι τον έβλεπαν σαν κατσαρίδα. Τώρα ζητούν αποζημίωση από το κράτος γιατί “μπήκε στη χώρα Πακιστανός”…

  2. Την αποζημίωση να την πληρώσουν οι λαγοί

    Κατά τα άλλα, το πρόβλημα είναι ότι το ελληνικό κράτος δεν έδωσε αποζημίωση στη Μυρτώ από την Πάρο… Βγαίνουν όλοι οι γνωστοί ρατσιστές να βρίσουν τους “λάθρο”, επειδή το ελληνικό κράτος δεν αποζημίωσε το θύμα ενός μετανάστη που μπήκε ξένος στη χώρα! Δηλαδή αν ήταν τουρίστας θα ζητούσαν αποζημίωση από το κράτος; Λυπάμαι πολύ που το λέω, αλλά και πριν και μετά την τραγωδία η μητέρα του άτυχου κοριτσιού έδειξε ρατσιστική συμπεριφορά (έλεγε στην κοπέλα, μην πας εκεί είδα ένα μαυριδερό και δεν μου γέμισε το μάτι) και μετά την τραγωδία ζήτησε 200.000 ευρώ αποζημίωση από το κράτος “επειδή μπήκε Πακιστανός στη χώρα”! Νομίζω πως η άτυχη Μυρτώ είναι θύμα της ίδιας της της μάνας και της κουλτούρας ρατσισμού που πολλοί υιοθετούν έτσι, ελαφρά τη καρδία. Μπορεί το τέρας της Πάρου να ήταν άνθρωπος πριν γίνει τέρας, αλλά Έλληνες σαν τη μητέρα του τραγικού θύματος να μην τον υπολόγιζαν ως τέτοιο… Μέχρι που έγινε όντως τέρας.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί