Ισπανία: Η υπ. Τουρισμού έλαβε με το ταχυδρομείο ένα μαχαίρι με κόκκινα στίγματα

Για την υπόθεση έχει ξεκινήσει έρευνα – Την περασμένη εβδομάδα, ο υπουργός Εσωτερικών Φερνάντο Γκράντε-Μαρλάσκα, ο Πάμπλο Ιγκλέσιας του κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς Unidas Podemos και η Μαρία Γκάμεθ, η οποία ηγείται της αστυνομικής δύναμης Guardia Civil, έλαβαν επίσης απειλητικές επιστολές για τη ζωή τους

H υπουργός Τουρισμού της Ισπανίας, Ρέγες Μαρότο, έλαβε με το ταχυδρομείο ένα μαχαίρι με κόκκινα στίγματα, δήλωσε σήμερα πηγή του υπουργείου Εσωτερικών, μερικές μέρες αφότου υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι ασφαλείας και ο επικεφαλής του κόμματος Unidas Podemos έλαβαν απειλές για τη ζωή τους.

Για την υπόθεση έχει ξεκινήσει έρευνα, δήλωσε η πηγή αυτή, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Άλλη πηγή από το υπουργείο της Μαρότο ανέφερε πως δεν είναι σαφές εάν τα κόκκινα στίγματα πάνω στο μαχαίρι ήταν αίμα ή μπογιά.

Η Μαρότο, που προέρχεται από το Σοσιαλιστικό Κόμμα, είναι υπουργός Βιομηχανίας, Εμπορίου και Τουρισμού στην αριστερή κυβέρνηση της Ισπανίας από το 2018.

Την περασμένη εβδομάδα, ο υπουργός Εσωτερικών Φερνάντο Γκράντε-Μαρλάσκα, ο Πάμπλο Ιγκλέσιας του κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς Unidas Podemos και η Μαρία Γκάμεθ, η οποία ηγείται της αστυνομικής δύναμης Guardia Civil, έλαβαν επίσης απειλητικές επιστολές για τη ζωή τους.

“Η σύζυγός σου, οι γονείς σου κι εσύ καταδικάζεστε σε θάνατο, τελειώνει ο χρόνος σας”, έγραφε η επιστολή που απευθυνόταν στον Ιγκλέσιας, πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Ο Ιγκλέσιας ανήρτησε την επιστολή στο Twitter μαζί με μια φωτογραφία που δείχνει επτά σφαίρες τις οποίες όπως είπε περιείχε ο φάκελος.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί