Γηροκομείο Χανίων: Συνελήφθη νοσηλευτής, αναζητούνται άλλοι δυο, μετά από μηνύσεις

Στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων κρατείται ένα άτομο, σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλευτής της δομής ηλικιωμένων, καθώς έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος του για δυσφήμηση διά του Τύπου.

 Όπως αναφέρουν τα parakritika.gr, μήνυση κατατέθηκε από την δικηγόρο που έκανε την αρχική καταγγελία, με αφορμή τον θάνατο του πατέρα της όταν και ξεκίνησε η έρευνα για την δομή κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, καθώς υπήρξε “διάλογος” σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με χαρακτηρισμούς σε βάρος της. Η σύλληψη έγινε μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε η δικηγόρος, την οποία ο συλληφθείς φαίνεται ότι είχε κατονομάσει – σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση στα social media – ως την υπεύθυνη για τα βασανιστήρια. Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η δικηγόρος έχει καταθέσει μήνυση και εναντίον δύο γυναικών, οι οποίες επίσης συμμετείχαν στον διάλογο, εκ των οποίων η μία φέρεται επίσης να είναι εργαζόμενη στη δομή.

Στον συγκεκριμένο “διάλογο” μάλιστα η δικηγόρος κάνει η ίδια αναφορά στις επαγγελματικές ιδιότητες των συγκεκριμένων τριών ατόμων.

Ο νεαρός εργαζόμενος κρατείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Δείτε σχετικά: Παρέμβαση και από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το γηροκομείο με τους 68 θανάτους ηλικιωμένων στην Κρήτη

Θρίλερ στην Κρήτη: Έρευνα σε οίκο ευγηρίας για 68 θανάτους μέσα σε 12 μήνες (Φωτο)

Εισαγγελική έρευνα για τους 68 θανάτους ηλικιωμένων στο γηροκομείο της Κρήτης (έγγραφα)

Δικηγόροι οίκου ευγηρίας: Καμία δίωξη δεν έχει ασκηθεί – Κόσμημα οι εγκαταστάσεις στα Τσικαλαριά

Κρήτη: Συγκλονιστικές καταγγελίες από εκπαιδευτικό που η μητέρα της πέθανε υποσιτισμένη στο γηροκομείο

Κρήτη: Ερευνώνται 73 θάνατοι ηλικιωμένων- Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για το γηροκομείο (βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί