Τραγωδία στην Κρήτη: 56χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα

Μια ακόμα αυτοκτονία στην Κρήτη

Το απόγευμα της Κυριακής έγινε γνωστό ότι ένας 55χρονος άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην περιοχή Σφακάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άτυχος άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του με όπλο. Η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε στο σπίτι του. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εκλήθη για να παραλάβει τον άνδρα αλλά ήταν αργά.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον 56χρονο άνδρα σε αυτή την πράξη ερευνώνται.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Τραγωδία στην Κρήτη: 56χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα”

  1. η ελληνική κοινωνία αποκαλύπτεται

    Υπάρχει κάτι πολύ σκοτεινό στην ελληνική κοινωνία και για να μιλήσω χωρίς περιστροφές, έχουμε μια κοινωνία Τουρκίας, για να μην πάω πιο μακριά και πω Αφγανιστάν κτλ Παράλληλα, διατηρούνται και οι παραδοσιακές “αξίες”, που θέλουν τα παιδιά να είναι πολύ κοντά στους γονείς, αλλά και θέλει τις γυναίκες να παντρεύονται οπωσδήποτε και να αποκτούν παιδιά χωρίς στήριξη από το κράτος (που σημαίνει ότι ο σύντροφος είναι αυτός που πρέπει να παρέχει στις γυναίκες κοινωνική και οικονομική προστασία – άσχετα αν είναι αυτός που πραγματικά θέλουν να είναι μαζί του). Έτσι βλέπουμε γυναίκες που ήταν πολύ χαμηλά κοινωνικά να γίνονται κυρίες με το γάμο τους και αντίστοιχα, γυναίκες που ήταν κυρίες να γίνονται καθαρίστριες… Όλο αυτο προκαλεί αφόρητη πίεση και στους ίδιους τους άντρες, όταν δεν μπορούν να εκπληρώσουν αυτό που τους επιβάλλει η κοινωνία και όταν χάνουν τη γυναίκα που δεν έχουν πια τη δυνατότητα να προστατέψουν (δεν είχαν καταλάβει μάλλον ποτέ ότι δεν τους διάλεξε για τα ωραία τους μάτια). Επιπλέον, ορισμένοι γονείς είναι τόσο δύσκολοι χαρακτήρες (π.χ. πατέρας του Κάφκα) που η ζωή φέρνει νωρίς το δίλημμα “ή θα τον βγάλεις από τη ζωή σου ή θα σου πάρει τη ζωή σου”… Αν βγάλεις από τη ζωή σου τον χειριστικό και μεγαλομανή γονιό σου όσο είναι καιρός, δεν θα έρθει η μέρα που θα σου πει “δεν κατάφερες τίποτα, εγώ σε ταΐζω”. Βγάλε από τη ζωή σου τους γέρους, πάρε αποστάσεις όσο είναι καιρός.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί