Η απάντηση Φουρθιώτη για τις καταγγελίες Βαξεβάνη

Στρέφεται νομικά κατά του δημοσιογράφου

Ο δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη, Νίκος Αναγνωστόπουλος, χαρακτήρισε ως «αποκύηματα νοσηρής φαντασίας», τις καταγγελίες του δημοσιογράφου, Κώστα Βαξεβάνη, πως, ο πελάτης του, «αναζητούσε στην πιάτσα κάποιον να εκτελέσει συμβόλαιο», με στόχο «να χτυπήσει τον κ. Βαξεβάνη και άλλον έναν δημοσιογράφο». Παράλληλα, ο κ. Αναγνωστόπουλος, σημείωσε ότι, ο Μ. Φουρθιώτης, θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για το θέμα, «εντός των επομένων ωρών».

Δείτε επίσης: Πιθανή ύπαρξη συμβολαίου θανάτου εναντίον του καταγγέλλει ο δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης

Έρευνα της Εισαγγελίας μετά τις καταγγελίες του Κώστα Βαξεβάνη για απειλές κατά της ζωής του

«Ο κ. Βαξεβάνης, με τις χθεσινές του δηλώσεις οι οποίες αρχικώς αναρτήθηκαν στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και στην συνέχεια αναπαράχθηκαν στο διαδίκτυο, περί του ότι ο εντολέας μου κ. Φουρθιώτης αναζητούσε στην “πιάτσα” κάποιον για να εκτελέσει “συμβόλαιο” για αυτόν, με το οποίο προβλέπονταν να πυροβολήσει το ίδιο του το σπίτι, προκειμένου να δείξει ότι κινδυνεύει, αλλά και να χτυπήσει τον κ. Βαξεβάνη και έναν ακόμη δημοσιογράφο του οποίου δήθεν δεν θυμόταν το όνομα, έπληξε βάναυσα την τιμή και την υπόληψη του κ. Φουρθιώτη διαπράττοντας τουλάχιστον το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης», σημείωσε αρχικά ο κ. Αναγνωστόπουλος, αναφέροντας στη συνέχεια:

«Ο κ. Φουρθιώτης αρνείται με οργή και αγανάκτηση τα ως άνω αναφερόμενα, καθότι αυτά αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, για τα οποία το λόγο πλέον έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη στην οποία ο εντολέας μου θα προσφύγει εντός των επομένων ωρών. Πέραν τούτων, ο εντολέας μου ζητά άμεσα από τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές να διερευνήσουν εις βάθος την ως συγκεκριμένη υπόθεση».

Υπενθυμίζεται ότι, την Παρασκευή, ο Κώστας Βαξεβάνης, με κείμενο του στο Facebook,  υπό τον τίτλο «Αναγκάζομαι να σας ενημερώσω γιατί είσαστε η μοναδική προστασία», ανέφερε τα εξής σχετικά με τον Μένιο Φουρθιώτη:

«Το απόγευμα της 6ης Απριλίου του 2021, με επισκέφθηκε στα γραφεία του Documento, κάποιος κύριος ο οποίος θέλησε να με ενημερώσει για έναν κίνδυνο που διέτρεχα. Δέχθηκα να μιλήσουμε, παρουσία του συναδέλφου Βαγγέλη Τριάντη. Στη συνάντησή μας που διήρκησε μία ώρα και τρία λεπτά, μας είπε πως ο Μένιος Φουρθιώτης, για τον οποίο μόλις είχαμε κάνει σοβαρές αποκαλύψεις στην εφημερίδα, αναζητούσε στην “πιάτσα” κάποιον, για να εκτελέσει συμβόλαιο γι αυτόν. Το συμβόλαιο προέβλεπε να πυροβολήσει το σπίτι του Φουρθιώτη προκειμένου να δείξει ότι κινδυνεύει, αλλά και να χτυπήσει εμένα και έναν ακόμη δημοσιογράφο του οποίου δεν θυμόταν το όνομα. Για τον λόγο αυτό απευθύνθηκε σε κάποιον τύπο της νύχτας με το ψευδώνυμο “Ταρίφας”, ο οποίος αρχικώς έδειξε απρόθυμος».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί