«Οι τουρίστες έχουν προτεραιότητα γιατί φέρνουν λεφτά και οι υπόλοιποι πρέπει να κάνουν θυσίες»: Ο απόλυτος κυνισμός από την Βούλτεψη (Βίντεο)

Ωμή παράδοχή ότι για την κυβέρνηση υπάρχουν άνθρωποι δύο ταχυτήτων

Στην ωμή και κυνική παραδοχή ότι υπάρχουν άνθρωποι δύο ταχυτήτων προχώρησε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη. Στους τουρίστες που έχουν χρήματα και στους υπόλοιπους οι οποίοι οφείλουν να «κάνουν κάποια θυσία».

Η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο κανάλι ΑΡΤ παραδέχθηκε ότι οι τουρίστες έχουν προτεραιότητα γιατί φέρνουν λεφτά και ότι οι υπόλοιποι πρέπει να κάνουν θυσίες και να υποστούν περιορισμούς στις μετακινήσεις.

«Έχει προκύψει ένα θέμα με τις μετακινήσεις των τουριστών. Θα έχουμε ουσιαστικά πολίτες δύο ταχυτήτων, τους τουρίστες που θα κινούνται ελεύθερα και τους δικούς μας πολίτες, τους εμβολιασμένους, που δε θα μπορούν να κινηθούν», σημείωσε απευθυνόμενη στην υφυπουργό Μετανάστευσης η δημοσιογράφος, με την Σ. Βούλτεψη να απαντά:

«Ο τουρίστας δεν είναι απλός τουρίστας. Ο τουρίστας είναι αυτός που φέρνει χρήματα στην χώρα. Άρα πάντοτε θα κάνουμε κάποια θυσία. Δεν το κάνει για τον εαυτό του. Το κάνει γιατί ο τουρίστας που θα’ ρθει, θα ξοδέψει χρήματα»

Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πει η υφυπουργός;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί