Ηράκλειο: Διέγνωσαν ότι ετοιμόγεννη είχε κορονοϊό, χωρίς να έχει! – Μέσα σε 3 ώρες άλλαξαν τα αποτελέσματα του τεστ!

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Ηράκλειο και, όπως θα διαπιστώσετε, προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Candiadoc, έγκυος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της πόλης προκειμένου να γεννήσει. Όπως ορίζει η διαδικασία, η γυναίκα υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ το οποίο ελέγχθηκε στο Εργαστήριο Κλινικής Ιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, που λειτουργεί υπό τον καθηγητή Γ. Σουρβίνο.

Η απάντηση που δόθηκε από το Εργαστήριο ήταν ότι η γυναίκα νοσεί από τον covid.

Ακολούθησε τότε άλλη διαδικασία, η έγκυος μετακινήθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου και προγραμματίστηκε ο τοκετός.

Έπρεπε όμως να γίνει ο επανέλεγχος. Και η απάντηση ήρθε 3 ώρες μετά την πρώτη διάγνωση του Εργαστηρίου ότι η γυναίκα είχε κορονοϊό. Αυτή η νέα απάντηση έλεγε ότι δε νοσούσε! Άρα, η ίδια άδικα ταλαιπωρήθηκε επί τόσες ώρες και ενώ ήταν ετοιμόγεννη.

Αυτονόητα λοιπόν γίνεται η σκέψη: πόσο αξιόπιστα είναι λοιπόν τα τεστ στο Εργαστήριο του κ. Σουρβίνου.

Εκείνο το εργαστήριο το οποίο, υπό τη “σκέπη” της Ιατρικής Σχολής, κάνει χρυσές δουλειές μέσα στην πανδημία, αφού ο ίδιος ο πανεπιστημιακός καθηγητής έχει φροντίσει να του διασφαλίσει το απαραίτητο image. (Δείτε: Κορονοϊός: Πανεπιστημιακός μέλος του ΕΟΔΥ κάνει τεστ έναντι αμοιβής- Η “φάμπρικα” με τα σχολεία της Κρήτης και οι τιμές που ζητά)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί