Αντώναρος: Η κυβέρνηση φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί τι γινόταν στις επιτροπές των λοιμωξιολόγων

Την απόφαση της κυβέρνησης να δώσει ασυλία στα μέλη της επιτροπής λοιμωξιολόγων σχολιάζει με καυστική του ανάρτηση ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

Την χαρακτηρίζει «προκλητική», σημειώνει πως δείχνει την αυθαιρεσία με την οποία η κυβέρνηση ασκεί τα καθήκοντά της και προσθέτει πως αποκαλύπτει το τι φοβάται η κυβέρνηση Μητσοτάκη: Πως οι επιστήμονες θα μπορούσαν να καταθέσουν τι ακριβώς συνέβαινε στις επιτροπές.

Και όχι μόνον αυτά, καθώς καλεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όσους υπερασπίζονταν τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις να σταματήσουν να αυτογελοιοποιούνται!

Διαβάστε την ανάρτησή του στο facebook:

«H παραχωρηση ακαταδίωκτου γενικής μορφής ( και μάλιστα με τη μορφή βραδινής τροπολογίας) στα μέλη των Επιτροπών Ειδικών είναι πρωτοφανής για τη διαχείριση της πανδημίας σε ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο. Δείχνει ξεκάθαρα την αυθαιρεσία με την οποία αντιλαμβάνεται η σημερινή κυβέρνηση την άσκηση των καθηκόντων της. Πέρα απο το ότι είναι προκλητική αποκαλύπτει τι φοβαται η κυβέρνηση Μητσοτάκη: Οτι οι επιστημονες θα μπορούσαν να καταθέσιυν τι ακριβώς γινόταν στις επιτροπές τους. Πως η κυβέρνηση τους ισοπέδωνε, αγνοούσε τις εισηγήσεις τους κι επέβαλε το δικό της θέλω. Και γι αυτό τους το απαγορεύει. Αυτή είναι η ουσία της “ασυλίας” που παρέχεται.
Όσοι δε στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σπεύδουν να υπερασπισθούν τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις, ας σταματήσουν να αυτογελοιοποιούνται. Όσα λένε οτι δήθεν γίνονται μόνο εδώ και συνεπώς επιβάλουν τέτοιες ρυθμίσεις, γίνονται σε μεγαλύτερη έκταση σε χώρες που προβάλλουν οι ίδιοι ως δήθεν “φωτεινά παραδείγματα”. Στη Γερμανία πολίτες και οργανώσεις καταφεύγουνν στο Συνταγματικό Δικαστήριο για ακύρωση κυβερνητικών απαγορεύσεων. Πολίτες διοργανώνουν μαζικές διαμαρτυρίες στην Ολλανδία και συγκρούονται με την αστυνομία. Στη Γαλλία, όπου διαπρεπείς επιστήμονες αμφισβητούν δημόσια τα κυβερνητικάέ τμέρα, το ίδιο. Επίσης στην Ιταλία. Αλλά και σε μικρότερες ευρωπαϊκές χώρες. Στη Γαλλία, επίσης, καταγράφεται το μεγαλύτερο ποσοστό αρνητών του εμβολιασμοπύ.
Ας σταματήσει λοιπόν η καραμέλα ότι όσα συμβαίνουν εδώ είναι πρωτοφανή. Πρωτοφανής είναι μόνο η ανικανότητα της κυβερνησης να πείσει τον πολίτη για τα μέτρα που παίρνει. Πρωτοφανής είναι η ανικανότητα της να διαχειριστεί με αποτελεσματικότητα την πανδημία. Πρωτοφανής ειναι η περιφρόνηση της στις ανησυχίες και τα θέλω των Ελλήνων πολιτών. Πρωτοφανής είναι η συνεχής διαστρέβλωση των πραγματικών στοιχείων. Πρωτοφανής είναι η έλλειψη σεβασμού στις διαφορετικές απόψεις και στις αρχές δικαίοιυ που καταπατάει βάναυσα με κάθε ευκαιρία. Όπως τώρα ξανά.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί