Πελώνη: «Φωτογράφησε» απευθείας ανάθεση για τα self test μετά το φιάσκο με τον διαγωνισμό

«Το κατεπείγον επιβάλλει να ακολουθήσουμε άλλους δρόμους» ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος, ενώ είπε ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες

Σε απευθείας ανάθεση θα προχωρήσει, όπως όλα δείχνουν, η κυβέρνηση για την προμήθεια των self tests, που έχει αναγάγει σε βασικό στοιχείο της επιχείρησης ανοίγματος της οικονομίας, μετά το φιάσκο με την ακύρωση του διαγωνισμού προμήθειας 10 εκατ. τεστ. Αυτό άφησε να εννοηθεί εμμέσως πλην σαφώς η Αριστοτελία Πελώνη, στην εξ αποστάσεων ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Δείτε: Self tests: Κυβερνητικό φιάσκο χωρίς τέλος- Μετά την έκπτωτη εταιρεία, ακυρώθηκε κι ο διαγωνισμός!

«Το κατεπείγον επιβάλλει να ακολουθήσουμε άλλους δρόμους» ανέφερε συγκεκριμένα η κυβερνητική εκπρόσωπος. «Θα υπάρξουν ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες. Η κυβέρνηση προχωρά σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση επαρκούς ποσότητας το αμέσως επόμενο διάστημα με σημαντικό δημοσιονομικό όφελος», υποστήριξε.

Σημειώνεται ότι στον διαγωνισμό που ακυρώθηκε είχαν προκριθεί μόνο δύο εταιρείες – από τις συνολικά 29 που συμμετείχαν. Αφορούσε την προμήθεια 10 εκατομμύρια τεστ, με τον προϋπολογισμό του να ξεπερνά τα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί