Καμαρώνει για τα επιτεύγματά του και το γιορτάζει με μία τούρτα ντυμένος Σούπερμαν ο Χατζηδάκης – «Γλέντι» στο twitter

Ο Κωστής Χατζηδάκης έχει συνδέσει το όνομά του με ιδιωτικοποιήσεις ενώ έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως ο υπουργός των ειδικών αποστολών για χάρη των ιδιωτικών μονοπωλίων.

Από την Ολυμπιακή, στον ΟΣΕ και τη ΔΕΗ, έχει αφήσει το στίγμα του στις ακραίες πολιτικές. Σήμερα βρίσκεται στο υπουργείο Εργασίας, παραχωρώντας μάλιστα την έκδοση συντάξεων στους ιδιώτες.

Όπως φαίνεται, ο υπουργός Εργασίας, ο οποίος σήμερα έχει γενέθλια, καμαρώνει για τα επιτεύγματά του και το γιορτάζει με μία τούρτα ντυμένος Σούπερμαν. Από κάτω βρίσκονται τα σήματα της ΔΕΗ, της Olympic Air, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ υπάρχει και μία επιγραφή που γράφει «συντάξεις». Όπως φαίνεται, πρόκειται για τον νέο, μεγάλο του στόχο.

«Γλέντι» στο twitter

Η τούρτα, στην οποία ο υπουργός και αντιπρόεδρος της ΝΔ απεικονίζεται ως Σούπερμαν, ανάμεσα στα λογότυπα της ΔΕΗ, της Ολυμπιακής και του ΟΣΕ, καθώς και μια «πινελιά» από συντάξεις, συνοδευόταν από το εξής μικρό κείμενο:

«Τα γενέθλιά μου σήμερα. Και εκεί που όλα ήταν ήσυχα στο γραφείο, εμφανίστηκε η Πόπη με μία τούρτα και ξεκίνησαν να ξεπροβάλλουν οι συνεργάτες από τα γραφεία τους για να μου ευχηθούν “Χρόνια Πολλά”. Γενέθλια που θα θυμάμαι».

Η αλήθεια είναι ότι θα μείνουν αξέχαστα σε πολύ κόσμο ακόμη, όπως δείχνουν ενδεικτικά τα σχόλια που ακολούθησαν στο Twitter.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί