Απευθείας αναθέσεις σχεδόν 48.000 ευρώ από τον Πιερρακάκη καταγγέλλει ο Π. Πολάκης

«Γαϊτανάκι απευθείας αναθέσεων» της κυβέρνησης σε εταιρείες που συστήθηκαν τους τελευταίους μήνες και οι οποίες έχουν αόριστο αντικείμενο καταγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, απευθυνόμενος στον υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, κάνει λόγο για δύο απευθείας αναθέσεις του εν λόγω υπουργείου αντί 47.740 ευρώ συνολικά.

Συγκεκριμένα η πρώτη αφορά στην παροχή «συμβουλευτικών υπηρεσιών με σκοπό την δημιουργία και λειτουργία μονάδας Διαχείρισης Γνώσης προκειμένου να διασφαλιστεί η συγκέντρωση, αποθήκευση, διαχείριση, ανάκτηση και διάχυση της επιχειρησιακής Γνώσης που υπάρχει και που συνεχίζει να δημιουργείται στην ΚτΠ Μ.Α.Ε» (23.560 ευρώ) και η δεύτερη στην «μελέτη και αποτύπωση στο εσωτερικό περιβάλλον της ΚτΠ ΜΑΕ για την υφιστάμενη αντίληψη εταιρικής κουλτούρας και του σχετικού κώδικα αξιών, τον τρόπο που επικοινωνούνται και τον τρόπο που επηρεάζουν την αντίληψη για την συνεργασία μεταξύ στελεχών, διευθύνσεων και του ευρύτερου εσωτερικού περιβάλλοντος» (24.180 ευρώ).

Κοινό των δύο εταιρειών, όπως τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είναι το γεγονός ότι συστάθηκαν τον τελευταίο χρόνο με «αντικείμενα αόριστα, ψεύτικα και επαναλαμβανόμενα».

«Όπως έλεγε και ένα παλιό τραγούδι (παραφρασμένο).. “Μου ‘ρχεται να κάνω γιούργια στον ταβλά με τα κουλούρια”. Εσύ Κυριάκο Πιερρακάκη κανείς γιούργια στην “κουλτούρα”», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί