Οικογενειακή τραγωδία στο Κορωπί: Πατέρας σκότωσε το γιό του (Βίντεο)

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα στο Κορωπί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 76χρονος πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε τον 48χρονο γιο του στην κοιλιά, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στο σημείο έχει φτάσει η αστυνομία που έχει συλλάβει τον 76χρονο.

Πατέρας και γιος έμεναν στο ίδιο σπίτι, και σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες είχαν συχνά καβγάδες μέχρι που σήμερα οι γείτονες άκουσαν φωνές και μετά πυροβολισμούς. Ο χώρος στην οδό Αναγνώστου έχει αποκλειστεί. Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία. Οι αστυνομικοί θα μεταφέρουν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών τους κάλυκες, ενώ θα εξετάσουν κατά πόσο ο δράστης είχε άδεια για την κυνηγετική καραμπίνα.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Οικογενειακή τραγωδία στο Κορωπί: Πατέρας σκότωσε το γιό του (Βίντεο)”

  1. αποτυχημένος

    Άλλος ένας που καταστράφηκε επειδή δεν έγινε όπως τον ονειρευόταν ο πατέρας του. Τα ενήλικα “παιδιά” που ζουν με τους γονείς τους είναι άτομα που έχουν πειστεί από τους ίδιους τους γονείς ότι δεν είναι επαρκή και ικανά να ζήσουν μόνα τους. Δυστυχώς αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Αν η συμβίωση είναι προσωρινή μια συμβουλή βοηθάει: “Μην πιστεύεις αν σου μιλάνε επικριτικά. Με τόση κακία στον κόσμο αποκλείεται εσύ να κουβαλάς όλο το κακό του κόσμου. Αν είσαι αποτυχημένος δεν πειράζει, αρκεί να φύγεις από εκει”. Ήξερα ένα “παιδί” πενήντα ετών που έμενε με γονείς και ήταν η προσωποποίηση της κατάθλιψης, είχε πάθει μέχρι και ανορεξία (πάθηση που είναι συχνότερη σε γυναίκες) και ούτε καν καταλάβαινε ποια είναι η αιτία της κατάστασής του, αλλά ούτε και σκεφτόταν την προοπτική να ζήσει μόνος του.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί