Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε: Το τροχαίο στο Μπαλί έγινε μέρες πριν βρεθούν νεκρός ο άνδρας και τραυματίας η σύζυγός του

Το θανατηφόρο τροχαίο στο Μπαλί του Ρεθύμνου έγινε 4 ή και 5 μέρες πριν βρεθούν ο νεκρός 42χρονος και η βαριά τραυματισμένη σύζυγος του! Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, ο θάνατος του 42χρονου επήλθε μεταξύ Δευτέρας και Τρίτης (12 και 13 Απριλίου), ενώ το ζευγάρι βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Απριλίου..

Δείτε επίσης: Συγκλονίζουν οι συνθήκες του τροχαίου στο Μπαλί- Η γυναίκα έδινε για μέρες μάχη για τη ζωή, δίπλα στον νεκρό σύζυγό της

 Κρήτη: Νεκρός 40χρονος σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ, βαριά η σύζυγός του

Ο θάνατός του άτυχου άνδρα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, επήλθε γενική καταπληξία, από κακώσεις σπλάχνων κοιλία, όπως αποφαίνεται στο πόρισμά του ο Σταμάτης Μπελιβάνης και ως εκ τούτου, πιθανολογείται ότι ο θάνατος δεν ήταν ακαριαίος…

Η βαριά τραυματισμένη σύζυγός του 42χρονου άντεξε 4-5 μέρες δίπλα στον νεκρό σύζυγό της. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβάν έγινε στο ύψος του Μπαλί, όπου μια μηχανή έπεσε σε χαντάκι με συνέπεια του θάνατο του άνδρα οδηγού και τον σοβαρό τραυματισμό της συζύγου του που ήταν συνοδηγός. οι δύο άνθρωποι βρέθηκαν το Σάββατο το απόγευμα και όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, βρίσκονταν στο σημείο αυτό για τουλάχιστον τέσσερα 24ωρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί