Self tests: Ένα ακόμα κυβερνητικό φιάσκο με την εταιρεία φάντασμα

Έκπτωτη κήρυξε το βράδυ του Σαββάτου η Γενική Γραμματεία Προστασίας του Πολίτη την εταιρία Swiss Med από την οποία παρήγγειλε 3.000.000 self test αντί 10.080.000 ευρώ!

Δείτε: Δίχως τέλος η λίστα με τις απευθείας αναθέσεις και τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος από τη ΝΔ που δεν θα δείτε στις ειδήσεις

Ερωτήματα από την απόφαση της κυβέρνησης να αποδεχθεί τις οικονομικές προσφορές για τα self tests – Μόνο δύο τελικά τα τεστ, ένα κινεζικό και ένα ελβετικό

Πρόκειται για την εταιρία που συστήθηκε έξι μήνες πριν από το διαγωνισμό που προκηρύχθηκε παραμονή της 25ης Μαρτίου και έληξε σε τρεις μέρες!

Χαρακτηρίζεται εταιρία-φάντασμα που απασχόλησε τον Τύπο, καθώς δεν είχε καμία σχέση με το αντικείμενο, ενώ αντιθέτως έχει άλλες περίεργες σχέσεις…

Για το θέμα, αναφέρει η βουλεύτρια της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δώρα Αυγέρη έγινε ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η οποία δεν απαντήθηκε.

Η ίδια σημειώνει ότι «το θέμα χόντρυνε ακόμη περισσότερο, όταν στη σημερινή «Δημοκρατία» αποκαλύφθηκε ότι η εν λόγω εταιρία πουλήθηκε σε άλλη εταιρία με περίεργες σχέσεις -και επίσης καμία σχέση με το αντικείμενο- αμέσως μετά την ανάθεση της παραγγελίας των 10 εκατομμυρίων!»

Η ανάρτηση της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ στο Facebook:

Έκτακτο και αποκλειστικό!
Βράδυ Σαββάτου, στις 19:37, η Γενική Γραμματεία Προστασίας του Πολίτη κήρυξε έκπτωτη την εταιρία Swiss Med από την οποία παρήγγειλε 3.000.000 self test αντί 10.080.000 ευρώ!
Πρόκειται για την εταιρία που συστήθηκε έξι μήνες πριν από το διαγωνισμό που προκηρύχθηκε παραμονή της 25ης Μαρτίου και έληξε σε τρεις μέρες!
Πρόκειται για την εταιρία-φάντασμα που απασχόλησε τον Τύπο, καθώς η εταιρία δεν είχε καμία σχέση με το αντικείμενο, ενώ αντιθέτως έχει άλλες περίεργες σχέσεις…
Το θέμα έγινε ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η οποία δεν απαντήθηκε.
Το θέμα χόντρυνε ακόμη περισσότερο, όταν στη σημερινή «Δημοκρατία» αποκαλύφθηκε ότι η εν λόγω εταιρία πουλήθηκε σε άλλη εταιρία με περίεργες σχέσεις -και επίσης καμία σχέση με το αντικείμενο- αμέσως μετά την ανάθεση της παραγγελίας των 10 εκατομμυρίων!
Πρέπει να έπεσε πολλή δουλειά στο Μαξίμου βράδυ Σαββάτου για να βρεθεί το αποσμητικό που θα κρύψει την μπόχα.
Αλλά η μυρωδιά της σαπίλας δεν καλύπτεται με τίποτα!

ΥΓ
Η προθεσμία για την παράδοση των τεστ έληγε στις 13/4/2021!
Η μεταβίβαση της SWISS MED έγινε στις 12/4/2021!
Η απόφαση της έκπτωσης ελήφθη σήμερα το βράδυ!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί