Αποκλειστική λοιπόν ευθύνη Μητσοτάκη το αποτυχημένο lockdown

“Τα πρακτικά επιβεβαιώνουν ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει την αποκλειστική ευθύνη για το εξάμηνο lockdown” σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στον απόηχο των αντιδράσεων που σημειώνονται από το πρωί μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με τα πρακτικά των συνεδριάσεων της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων.
Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι αναμένει την πλήρη δημοσίευση των πρακτικών των συνεδριάσεων με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων.

Δείτε: Αποκάλυψη από τα πρακτικά: Η κυβέρνηση επιβάλλει στην επιτροπή λοιμωξιολόγων τα… επιστημονικά μέτρα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Τα πρακτικά της επιτροπής λοιμοξιολόγων που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα “Δημοκρατία”, επιβεβαιώνουν αυτό που τόσο καιρό φαντάζεται όλος ο κόσμος. Η κυβέρνηση λαμβάνει πολιτικές αποφάσεις για τη διαχείριση της πανδημίας και εκ των υστέρων ζητά την επικύρωσή τους από τους επιστήμονες, χωρίς κανένα ενδιαφέρον για τα επιδημιολογικά δεδομένα. Τους ανακοίνωσε την απόφασή της για την προμήθεια self test, τους ανακοίνωσε ποια μέτρα θα εφαρμοστούν και απλά, κάθε φορά, πιέζει για να περάσει το δικό της.

Επιβεβαιώνει όμως και κάτι άλλο: ότι την αποκλειστική ευθύνη για το εξάμηνο αποτυχημένο λοκντάουν την έχει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης με τις επιλογές του.

Περιμένουμε να δώσει σήμερα όλα τα πρακτικά συνεδριάσεων της επιτροπής που κρύβει εδώ και έναν χρόνο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί