Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Διανομή ειδών κρεοπωλείου στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

 Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας ενημερώνει τους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ ότι , στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ / FEAD) θα προβεί στη διανομή ειδών κρεοπωλείου (αρνί, κοτόπουλο, χοιρινό και αυγά).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 και την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 και ώρα 08:30 – 13:30 στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειας του , τα προϊόντα θα μπορεί να τα παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου και το ΑΜΚΑ.

Οι δικαιούχοι είναι απαραίτητο να προσέρχονται λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και το δικό τους στυλό για υπογραφή. 

Με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία των κατοίκων του , ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας θα εφαρμόσει μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού SARS–CoV-2 και η διανομή θα εναρμονιστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας .

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στα τηλέφωνα: 2891022922 και 2891023913

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί