Απόπειρα εισβολής στο Documento (Βίντεο)

Στο στόχαστρο εισβολέων μπήκαν για τρίτη φορά τα γραφεία του Documento, στο κέντρο της Αθήνας, καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής σημειώθηκε νέα απόπειρα εισβολής με… ακροβατική -μάλιστα- διαφυγή.

Βίντεο – ντοκουμέντο, το οποίο προέρχεται από τις κάμερες ασφαλείας του κτιρίου, αποτυπώνει καρέ-καρέ τη δράση του επίδοξου διαρρήκτη ο οποίος λίγα λεπτά πριν τις 6 το πρωί, προσπάθησε να εισέλθει στο κτίριο από τη σκάλα της εξόδου κινδύνου.

Ο δράστης με γρήγορο βηματισμό ανεβαίνει τα σκαλιά της εξωτερικής σκάλας, φτάνει στον 5ο όροφο που στεγάζονται τα γραφεία, εντοπίζεται επιτυχώς από τα συστήματα ασφαλείας, ενόσω συνεχίζει με ταχύ βήμα την πορεία του προς τον επόμενο, 6ο όροφο. Άμεσα, ειδοποιείται με ηχητικό μήνυμα πως πρέπει να αποχωρήσει από τον χώρο. Η αντίδρασή του; Με ένα απίστευτο ακροβατικό, που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, βγαίνει στο εξωτερικό μέρος της σκάλας και ξεκινά την… καταρρίχηση, που θα ζήλευαν ακόμα και επαγγελματίες, από ύψος περίπου 30 μέτρων!

Υπενθυμίζεται πως είναι η τρίτη φορά που κάποιος επιχειρεί να μπουκάρει στα γραφεία του Documento. Η πρώτη καταγράφηκε τον Μάρτιο του 2019 όταν οι τότε δράστες, άνοιξαν επαγγελματικά τη βαριά πόρτα της εισόδου με κλειδαριές τύπου «τρίαινα» μια μέρα μετά από σφοδρή επίθεση στο Documento από γνωστό επιχειρηματία για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας. Επρόκειτο για μία διάρρηξη – επίδειξη… δύναμης, καθώς προκάλεσαν φθορές στον αυτόματο πωλητή καφέ, χωρίς να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό που βρισκόταν σε διπλανό γραφείο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί