Καλώς τον!- Γεωργιάδης: Όποιος αμφισβητήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών δωρίζει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια (Βίντεο)

Ακόμη ένα περιστατικό που αποδεικνύει την πλήρη μεταστροφή της ρητορικής της ΝΔ σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, έλαβε χώρα την Πέμπτη στη Βουλή.

Πρωταγωνιστής ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Όποιος αμφισβητήσει την Συμφωνία των Πρεσπών, μετά την κύρωσή της από το ελληνικό Κοινοβούλιο, δωρίζει το όνομα Μακεδονία σκέτο στα Σκόπια», τοποθετώντας ακόμη μία «γαλάζια» σφραγίδα στο… βιβλίο των «γαλάζιων κυβιστήσεων» για το εν λόγω θέμα, μετά τις εκλογές του 2019.

Είτε μέσω του Κυριάκου Μητσοτάκη (ο οποίος είχε χαρακτηρίσει τη Συμφωνία ως «κακή», επισημαίνοντας ότι το κόμμα του -ως αντιπολίτευση τότε- θα κάνει ο,τι μπορεί για να την ακυρώσει), είτε μέσω των στελεχών πρώτης γραμμής που έδιναν το παρών στα συλλαλητήρια του Ιανουαρίου του 2019 (που χαρακτήριζαν ως προδοτική τη συμφωνία), η ΝΔ είχε τοποθετήσει ως κορωνίδα της προεκλογικής της εκστρατείας την υπόθεση.

Δύο χρόνια αργότερα, με τη ΝΔ στην κυβέρνηση της χώρας, έχουν καταγραφεί δεκάδες δηλώσεις και τοποθετήσεις στήριξης και υπεράσπισης της Συμφωνίας από τους ίδιους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονταν «στα κάγκελα» εναντίον της, ως αξιωματική αντιπολίτευση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί