Τρόφιμα για το Χαμόγελο του Παιδιού και το Παιδικό Χωριό SOS από τον Σύνδεσμο Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου

Έμπρακτη συμπαράσταση σε δυο εθελοντικούς οργανισμούς που προσφέρουν βοήθεια σε παιδιά, δείχνει για άλλη μια φορά ο  Σύνδεσμος Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου στο πλαίσιο των δράσεων που έχει αναλάβει, δείχνοντας αλληλεγγύη σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Με απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου καλεί τους κρεοπώλες του Νομού Ηρακλείου να προσφέρουν κρέατα και κρεατοσκευάσματα  για τα παιδιά, τα οποία στηρίζει το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ στο Ηράκλειο, καθώς και τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS εν όψει του Πάσχα, στηρίζοντας παράλληλα δύο οργανισμούς που έχουν αποδείξει οτι παρέχουν σημαντικό κοινωνικό έργο. 

Οι ενδιαφερόμενοι κρεοπώλες  θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Μανώλη Δατσέρη μέχρι τη Δευτέρα  19/04/2021 στα τηλέφωνα: 2810 245479 ή 6979 974 975, ο οποίος και θα τους ενημερώσει για τον τρόπο παραλαβής και ασφαλούς μεταφοράς των προϊόντων. 

“Γνωρίζουμε οτι και το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό από κάθε άλλη χρονιά για όλους μας, καθώς η πανδημία δεν μας αφήνει ακόμη να γυρίσουμε σε κανονικούς ρυθμούς και κυρίως έχει στερήσει πολλές ζωές συνανθρώπων μας” αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Δατσέρης και προσθέτει “σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες κάποιοι έχουν ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη και ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου αποφάσισε να βοηθήσει το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και το ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ώστε τα παιδιά που στηρίζουν και φιλοξενούν αντίστοιχα οι δύο οργανισμοί να μη στερηθούν τα απαραίτητα από το πασχαλινό τους τραπέζι “. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί