«Πάσχα στο χωριό»: Ο Μητσοτάκης τρέχει να μαζέψει τους υπουργούς του μετά το μπάχαλο

«Ο κ. Μητσοτάκης ανίκανος να ελέγξει, την ίδια την κυβέρνησή του» το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για το «εμπόριο ελπίδας» για Πάσχα στο χωριό

Η κυβέρνηση συνεχίζει να διαχειρίζεται την πανδημία με παλινωδίες με αποκορύφωμα τις αντιφάσεις των κυβερνητικών στελεχών με το ενδεχόμενο άνοιγμα στις διαπεριφερειακές μετακινήσεις για το Πάσχα στο χωριό.

Τα κυβερνητικά στελέχη τις τελευταίες μέρες επιδίδονται σε «εμπόριο ελπίδας» για το Πάσχα στο χωριό αδιαφορώντας για τα επιδημιολογικά στοιχεία αλλά και για την εισήγηση της Επιτροπής, προκειμένου να επωφεληθούν επικοινωνιακά.

Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας επιχείρησε να «μαζέψει» τους υπουργούς και τα γαλάζια στελέχη. «Θα σας παρακαλούσα όλους, πρώτα από όλα τα μέλη της κυβέρνησης αλλά και όλους τους συναδέλφους, να μη γίνονται πρόωρες εκτιμήσεις για τα μέτρα τα οποία λαμβάνονται. Η απειλή παραμένει και γι’ αυτό έχουμε αποδείξει ότι προχωράμε πάντα βήμα-βήμα και αφού κάθε εβδομάδα, σε συνεργασία με τους ειδικούς, αξιολογούμε τα επιδημιολογικά δεδομένα» σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος με δήλωσή του on camera σχολιάζει αιχμηρά τον «διαγωνισμό» των κυβερνητικών στελεχών αλλά και τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη την οποία χαρακτηρίζει «άβουλη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί