Οργή για τη νέα απίστευτη αστυνομική βία: Με ποσοστό αναπηρίας 80% ο 58χρονος που ξυλοκόπησαν άγρια οι αστυνομικοί

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ και οργή καθώς ο 58χρονος με αναπηρία 80%, υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και υποβλήθηκε σε επέμβαση

Με μια διοικητική έρευνα και χωρίς να έχει ανακοινωθεί ότι οι αστυνομικοί που εμπλέκονται, όπως καταδεικνύει το βίντεο, στον άγριο ξυλοδαρμό 58χρονου με αναπηρία 80% και του 24χρονου γιού του, μπαίνουν σε διαθεσιμότητα, προσπαθεί η ΕΛΑΣ και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να ξεπεράσουν επικοινωνιακά το νέο άγριο ξυλοδαρμό πολιτών από αστυνομικούς.

Δείτε επίσης: Κατερίνη: Πατέρας και γιος καταγγέλλουν ξυλοδαρμό από αστυνομικούς – Με έμφραγμα στο νοσοκομείο ο 58χρονος

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ και οργή στην Κατερίνη καθώς ο 58χρονος με αναπηρία 80%, υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Οι περιγραφές του γιού του ο οποίος επίσης ξυλοκοπήθηκε άγρια σοκάρουν καθώς η επίθεση των αστυνομικών όπως καταγγέλλουν έγινε καθώς παρακολουθούσαν από συρματοπλέγματα έναν ποδοσφαιρικό αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Ηρακλή Λάρισας, στην οποία παίζει ο αδερφός του 29χρονου.

Οι αστυνομικοί πήγαν να κάνουν έλεγχο στο πλαίσιο των απαγορευτικών μέτρων για τον κορωνοϊό και όταν ο 58χρονος τους είπε ότι δεν είχε ταυτότητα μαζί του άρχισε, όπως καταγγέλλουν, ο άγριος ξυλοδαρμός τους ενώ στη συνέχεια συνελήφθησαν.

Όπως καταγγέλλει ο 24χρονος και η σύζυγος του 58χρονου η αστυνομία προέβη σε απαράδεκτες ενέργειες μετά τον ξυλοδαρμό τους και συγκεκριμένα:

-Κατά την σύλληψη του ο 58χρονος ζήτησε την διακομιδή του στο Νοσοκομείο Κατερίνης καθώς είχε βαρύ ιατρικό ιστορικό και δεν αισθανόταν καλά.

-Η διακομιδή του ωστόσο άργησε να γίνει σχεδόν δύο ώρες από την σύλληψη και παρά τις όποιες εκκλήσεις του, με αποτέλεσμα με το που έφτασε στο Νοσοκομείο Κατερίνης, να υποστεί οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί