Το βίντεο – ντοκουμέντο με τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ

Ένα βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν λίγο και το οποίο δείχνει τα δύο άτομα που δολοφόνησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ πάνω στο μηχανάκι λίγα λεπτά πριν την εκτέλεση.

Δείτε: Βίντεο που δείχνει τους δράστες της δολοφονίας Καραϊβάζ ερευνούν οι αρχές

Στο βίντεο που δημοσίευσε το Mega φαίνονται τα δύο άτομα πάνω στο μαύρο σκούτερ.

Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ο οδηγός της μοτοσυκλέτας να φοράει ασημί κράνος και ακριβώς από πίσω ο εκτελεστής του Γιώργου Καραϊβάζ ο οποίος έχει καλυμμένο το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η ΕΛ.ΑΣ. αναλύει το υλικό από τα βίντεο που έχει συλλέξει προσπαθώντας να φτάσει στα ίχνη των δραστών. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές σε ένα από τα βίντεο σπιτιού κοντά στο σημείο της δολοφονίας φαίνεται το μηχανάκι με τους δύο δράστες να περιμένουν για αρκετά λεπτά το θύμα.

Πληροφορίες των πρώτων ωρών που ήθελαν τον συνοδηγό και εκτελεστή του Γιώργου Καραϊβάζ να μην φοράει κράνος φαίνεται να επιβεβαιώνονται καθώς σύμφωνα και με μαρτυρίες αλλά και από το υλικό των βίντεο φορούσε κάποιου είδους σκούφο.

Από τις εικόνες οι αστυνομικοί κατάφεραν να διακρίνουν και τον σωματότυπό τους. Ο οδηγός φαίνεται να είναι μικρόσωμος ενώ ο εκτελεστής ψηλός και σωματώδης.

Οι αστυνομικοί ωστόσο παρατήρησαν μία κίνηση που έκανε ο εκτελεστής ενώ περίμενε με τον συνεργό του το θύμα που θύμιζε σαν να κοιτάει κάποιο μηχάνημα, πιθανώς κινητό. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να υπήρχε και άλλη ομάδα η οποία παρακολούθησε τον δημοσιογράφο από το κανάλι μέχρι το σπίτι του και ειδοποίησε τους δολοφόνους για την άφιξή του.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές όλα δείχνουν συμβόλαιο θανάτου ενώ θεωρείται πολύ πιθανό το σενάριο οι εκτελεστές να έρχονται από χώρα του εξωτερικού και να έχουν ήδη εξαφανιστεί εκτός Ελλάδας.

Αύριο ξεκινούν και οι καταθέσεις συνεργατών και συγγενών του Γιώργου Καραϊβάζ ενώ η αστυνομία είναι αισιόδοξη για την εξιχνίαση της υπόθεσης μιας και όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές υπάρχουν αρκετά στοιχεία.

Δείτε επίσης: Νεκρός από πυροβολισμούς ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ

Εκτέλεση Καραϊβάζ: Η έκτη εν ψυχρώ δολοφονία σε έξι μήνες σε γειτονιές και πολυσύχναστες περιοχές

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο

Πώς έστησαν τη φονική ενέδρα στον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ

Αναπάντητα ερωτήματα για την δολοφονία του Γ. Καραϊβάζ – Για συμβόλαιο θανάτου κάνει λόγο η αστυνομία – Πού στρέφονται οι έρευνες

Στα διεθνή ΜΜΕ η δολοφονία του Γ. Καραϊβάζ: «Δολοφονία δημοσιογράφου μέρα μεσημέρι στην Αθήνα»

Ένα κείμενο του Γιώργου Καραϊβάζ που ίσως “μιλάει” σήμερα για τη δολοφονία του

Και η αντιτρομοκρατική στις έρευνες για την δολοφονία του Γ. Καραϊβάζ – Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση

Βίντεο που δείχνει τους δράστες της δολοφονίας Καραϊβάζ ερευνούν οι αρχές

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Το βίντεο – ντοκουμέντο με τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ”

  1. κακό προμήνυμα...

    Αν τώρα πει κανείς ότι η δολοφονία δημοσιογράφου στο κέντρο της Αθήνας μέρα μεσημέρι είναι κακός προάγγελος, θα πουν ότι είναι “τελάλης της συμφοράς”…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί