Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από την πολυκατοικία όπου διέμενε, στην οδό Θέμου Άννινου 29 στον Άλιμο, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Νεκρός από πυροβολισμούς ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ

Εκτέλεση Καραϊβάζ: Η έκτη εν ψυχρώ δολοφονία σε έξι μήνες σε γειτονιές και πολυσύχναστες περιοχές

Οι δράστες, που επέβαιναν σε δίκυκλο χαμηλού κυβισμού τύπου σκούτερ, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, πλησίασαν τον αστυνομικό συντάκτη τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητό του, επιστρέφοντας από τη δουλειά του. Όταν έφτασαν κοντά, ο συνεπιβάτης της μηχανής άνοιξε πυρ κατά του δημοσιογράφου. Πληροφορίες ανέφεραν νωρίτερα ότι στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης βρέθηκαν 17 κάλυκες, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις, που πραγματοποιούν έρευνες, όπως φαίνεται και στις πρώτες εικόνες που μετέδωσε η ΕΡΤ. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν στοιχεία που μπορεί να τους οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών, ενώ αναμένεται να συλλέξουν και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star και η είδηση της δολοφονίας του έχει προκαλέσει σοκ, καθώς υπήρξε ένας από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες. Αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρουν ότι τουλάχιστον σε επίπεδο αστυνομικό, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές και δεν είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί