Απόφοιτος του Πολυτεχνείου Κρήτης το θύμα της δολοφονίας στην Κυπαρισσία

Δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι ο άνθρωπός τους έφυγε μέσα σε μία στιγμή οι συγγενείς και οι φίλοι του 39χρονου Κώστα Καρυτινού, ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρα που δέχθηκε εξ επαφής από τον 72χρονο συνταξιούχο λαχειοπώλη, μέσα στο κατάστημά του στην Κυπαρισσία.

Κυπαρισσία: Έντονες αποδοκιμασίες του 72χρονου έξω από τα δικαστήρια (Βίντεο)

Ο 39χρονος αφήνει πίσω του δύο παιδιά, ένα δύο ετών και ένα νεογέννητο μωρό.

Στο Parakritika.gr μίλησε ένας από τους συμφοιτητές του στο Πολυτεχνείο Κρήτης, καθώς ο 39χρονος είχε σπουδάσει στα Χανιά. Ο Κώστας Καρυτινός είχε εισαχθεί το 2000 στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος, ωστόσο ποτέ δεν του δόθηκε η ευκαιρία να ασκήσει επαγγελματικά αυτό που σπούδασε και είχε ανοίξει το συγκεκριμένο κατάστημα.

“Ήταν όχι απλά ένα φιλήσυχο παιδί, αλλά και κάτι παραπάνω. Διατηρούσαμε σχέσεις μέχρι και χθες που… “έφυγε”. Πάρα πολύ καλό παιδί… ψυχούλα πραγματικά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι πια στη ζωή. Δεν έδινε ποτέ δικαιώματα… Πήγαινα στην Κυπαρισσία και βρισκόμασταν τακτικά. Δεν ξεχνούσε τα Χανιά, την πόλη που σπούδασε… Δεν ξέρω τι να πω… Πραγματικά, αδυνατώ να καταλάβω τι όπλισε το χέρι του ηλικιωμένου και σκότωσε τον Κώστα”, επισημαίνει ο κ. Αντώνης Σαμιωτάκης, πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Περιβάλλοντος.

Ακόμα και χθες κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τον τόσο άδικο χαμό του 39χρονου για μια τόσο ασήμαντη αφορμή, από το χέρι του 72χρονου συνταξιούχου λαχειοπώλη, με μια σφαίρα, η οποία αν είχε σταματήσει μισό εκατοστό πιο μπροστά, όπως αποκάλυψε ο ιατροδικαστής Καλαμάτας Ιωάννης Δούζης που διενήργησε την νεκροψία – νεκροτομή, δε θα είχε αποβεί μοιραία.

Οι πληροφορίες θέλουν ο 72χρονος να παραμένει αμετανόητος, αν και από χθες είχε αρχίσει να συνειδητοποιεί τις συνέπειες των πράξεών του και να δηλώνει ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών, όπου οδηγήθηκε, ότι ήταν «θέμα τιμής». Αρνήθηκε την εκπροσώπησή του από δικηγόρο, ζητώντας να του επιβληθεί η ανώτερη ποινή για την πράξη του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί