Ανατροπή στη σειρά των μαρτύρων στην Προκαταρκτική: Ο Καλογρίτσας πρώτος μάρτυρας

Ραγδαία ανατροπή στη σειρά των μαρτύρων στην Προκαταρκτική. Ο πρώτος μάρτυρας που θα καταθέσει θα είναι τελικά ο Χρήστος Καλογρίτσας και όχι ο Κυριάκος Τόμπρας όπως επεδίωκε η ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αυγής, ο πρόεδρος της Επιτροπής Σταύρος Κελέτσης αυτή την ώρα ενημερώνει τα κόμματα ότι τη Δευτέρα θα βγάλει αναβλητική απόφαση για την συνεδρίαση της Τρίτης και θα συγκαλέσει την Επιτροπή την Τετάρτη.

Η ανατροπή προήλθε από την αδυναμία του Κ. Τόμπρα να καταθέσει, καθώς, όπως ενημέρωσε, βρίσκεται σε καραντίνα και την επόμενη εβδομάδα αναμένοντας την έκδοση δεύτερου μοριακού τεστ (με το πρώτο να είναι αρνητικό).

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ πρότεινε να καταθέσει πρώτος ο Κυριάκος Τόμπρας, στέλεχος των επιχειρήσεων Χρήστου Καλογρίτσα, που είχε υπό την ευθύνη του τις συζητήσεις με τον λιβανέζικο τεχνικό κολοσσό CCC. Η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να καταθέσει πρώτος, όμως, ο Χρήστος Καλογρίτσας, καθώς πάνω του στηρίζεται η όλη υπόθεση.

Η ΝΔ ακολούθησε αυτή την τακτική -καθώς φαίνεται- για να προετοιμαστεί κατάλληλα ο Χρήστος Καλογρίτσας να «απαντήσει» για όσα πει ο Κυριάκος Τόμπρας αναφορικά με την συνεργασία της «Τοξότης» με τον λιβανέζικο κολοσσό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί