Διαπίστευση από τη Βουλή είχε ζητήσει ο Φουρθιώτης με την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ – Στην Εισαγγελία ο φάκελος από τον Τασούλα

Αλυσιδωτές είναι οι αποκαλύψεις για τη δράση του Μένιου Φουρθιώτη. Ο μάνατζερ – παρουσιαστής είχε ζητήσει να διαπιστευθεί κοινοβουλευτικός συντάκτης, υποδεικνύοντας την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ. Στην Εισαγγελία διαβιβάζει τον φάκελο ο πρόεδρος της Βουλής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πριν περίπου 1,5 μήνα ο Μ. Φουρθιώτης αιτήθηκε να λάβει διαπίστευση από τη Βουλή, επικαλούμενος την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ. Μάλιστα, ο μέχρι πρότινος καλά φυλασσόμενος από την ΕΛ.ΑΣ μάνατζερ παρουσίαζε τον εαυτό του με δημοσιογραφικά προσόντα που θα ζήλευε και ο αείμνηστος Λάρι Κινγκ. «Αν έβλεπε κάποιος τι προσόντα επικαλείται στο αίτημά του, θα έπρεπε να πει ότι είναι ντροπή της Βουλής που δεν απάντησε αμέσως “ναι”» σχολίασαν δηκτικά πηγές του Κοινοβουλίου.

Το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής, ενώ μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις του Documento και την ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών περί προσφυγής στη Δικαιοσύνη, ο Κωνσταντίνος Τασούλας αποφάσισε να διαβιβάσει τον φάκελο στον εισαγγελέα με το ερώτημα της απόπειρας εξαπάτησης. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην αρχή υπήρχε η σκέψη για διαβίβαση του φακέλου στην ΕΣΗΕΑ για λόγους επιβεβαίωσης, όμως, η τελευταία ανακοίνωση της Ένωσης οδήγησε στην απόφαση πως θα ήταν μία περιττή πράξη.

Εντός ολίγων λεπτών αναμένεται να αναρτηθεί στο site της Βουλής σχετική ανακοίνωση για τη διαβίβαση του φακέλου στην Εισαγγελία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί