Δασικοί Χάρτες: Την Κυριακή η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ιεράπετρα

Η εξ αναβολής διαμαρτυρία για τους Δασικούς Χάρτες θα πραγματοποιηθεί στην Ιεράπετρα την Κυριακή 11- 04 -2021 και 10:00 πμ στον χώρο επιβίβασης ημερόπλοιων.

Η ανάρτηση των δασικών χαρτών σε ολόκληρη την Κρήτη προκάλεσε τεράστιες αναταραχές κυρίως με την έως τώρα άρνηση της κυβέρνησης να διαχειριστεί ορθολογικά το θέμα.

Φορείς του Λασιθίου εναντιώνεται για άλλη μια φορά σε αυτή την πρακτική και επαναφέρουν το πάγιο αίτημα της κοινωνίας για άμεση απόσυρση και τροποποίηση των Δασικών Χαρτών.

Για το λόγο αυτό , οργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 11/04/2021 και ώρα 10:00 π.μ στον χώρο επιβίβασης ημερο-πλοιων στην Ιεράπετρα (Καραβάκια Χρυσής).

Η διαμαρτυρία έχει άκρως συμβολικό χαρακτήρα δίπλα στη θάλασσα , στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι με αυτούς τους Δασικούς Χάρτες, απομείνει μόνο η θάλασσα «ελεύθερη» για να καλλιεργήσουμε αγροτό /κτηνοτροφικά προϊόντα.

Διοργάνωση:
Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας , Πρ. Γαϊτάνης Ιωάννης
Αγροτικός Σύλλογος Σητείας. Πρ. Τσιφετάκης Γιώργος
Κτηνοτροφικός Σύλλογος Λασιθίου. Πρ. Μπρόκος Ιωάννης
Μελισσοκομικός Σύλλογος Λασιθίου.  Πρ. Μαυρουπλάκης ΕμμανουήλΘα παραστούν επίσης για συμπαράσταση του αγώνα οι πρόεδροι των υπολοίπων
Αγροτικών Συλλόγων της Κρήτης,
Α.Σ. Τυμπακίου Ορφανουδάκης Μανώλης
Α.Σ. Σελίνου Χανίων Χαλκιάς Γιώργος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί