Νέες καταγγελίες του Γ. Βρούτση για τη δράση του Φουρθιώτη- Ερωτήματα για τη σχέση με Μητσοτάκη

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση κατόπιν εορτής καλεί τον εισαγγελέα για τον Μένιο Φουρθιώτη και ενώ θα κληθεί να απολογηθεί στη Βουλή τόσο για την υφαρπαγή δημοσίου χρήματος όσο και για την αστυνομική προστασία που του είχε διατεθεί, ο Γιάννης Βρούτσης προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις αλλά και σε αιχμές κατά της διαχείρισης από την κυβέρνηση.

Δείτε επίσης: Cosa nostra: Ο Γ. Βρούτσης αποκαλύπτει ότι ο Φουρθιώτης τον απείλησε ότι θα τον πετάξει από υπουργό και… έγινε!

Όπως είπε ο πρώην υπουργός Εργασίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, ο Μένιος Φουρθιώτης εισέπραξε επί τρεις μήνες από το πρόγραμμα Συν-Εργασία, από 210.000 έως 240.000 ευρώ αφού ο μισθός που παρουσίαζε ήταν από 70.000 έως 80.000 ευρώ.

Ο πρώην υπουργός Εργασίας μιλώντας στο OPEN αποκάλυψε ακόμα ότι ο παρουσιαστής δεν πήγε μια φορά αλλά πολλές φορές στο υπουργείο Εργασίας και απειλούσε τους υπαλλήλους μέχρι να φτάσει στο σημείο να μπουκάρει και στο υπουργικό γραφείο με μπράβους εκτοξεύοντας απειλές.

Όπως αποκάλυψε όταν οι αστυνομικοί του γραφείου του τον πέταξαν έξω από το υπουργείο, ο Μένιος Φουρθιώτης το ίδιο βράδυ στην εκπομπή του έκανε καταγγελία κατά του Γιάννη Βρούτση λέγοντας ότι έβαλε τους αστυνομικούς του να βιαιοπραγήσουν σε βάρος του.

Οι αιχμές για τους χειρισμούς της κυβέρνησης

Στα επίμονα ερωτήματα για τον μετέπειτα χειρισμό του θέματος από την κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ είπε ότι «η κυβέρνηση δια του Βρούτση ως υπουργού αντιμετώπισε το θέμα» της υφαρπαγής του δημοσίου χρήματος από τον Μένιο Φουρθιώτη.  Μη αναφέροντας, όμως, καθόλου την επόμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας μετά τον ανασχηματισμό και την έξοδό του από την κυβέρνηση.

Ο Γιάννης Βρούτσης επεφύλαξε ακόμα μια σοβαρή αιχμή στο ερώτημα εάν τα χρήματα που εισέπραξε ο Φουρθιώτης έχουν ζητηθεί πίσω λέγοντας ότι αυτή είναι μια διαδικασία που θα πρέπει να κινήσει η επόμενη από εκείνον ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.

Και επεσήμανε ακόμα ότι «Μέσα σε μια κυβέρνηση παρεισφρύουν και πρόσωπα που μπορεί να μην είναι και της απόλυτης σωστής διαχείρισης».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί