“Θα γίνει της αλεπούς ο θάνατος με τους μάρτυρες που θα καλέσουμε”!


“Γλέντι” προαναγγέλλει ο Πολάκης στην Προανακριτική για Παππά: Θα γίνει της αλεπούς ο θάνατος με τους μάρτυρες που θα καλέσουμε (Στουρνάρας, καναλάρχες, κλπ)

“Τα πετσοταϊσμένα ΜΜΕ για πρώτη φορά έχουν πάθει τέτοιο κοκομπλόκο, χειρότερο ακ ιαπό του Λιγνάδη” γράφει σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή τα πολλαπλά μέτωπα που έχει ανοίξει και τρώει “φάπες” η κυβέρνηση.

“Το πράγμα είναι πολύ βαθύ και ακουμπάει πολλους ,γι αυτό ο Φουρθιωτης με την Παλαιτσακη στέλνει επιστολές και απειλεί να βγάλει τα άπλυτα αν δεν τον σώσουν” αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ επισημαίνει με νόημα ότι την Τετάρτη “ξεκινάει και η προανακριτική για τον Παππά που εκεί θα γίνει της αλεπούς ο θάνατος με τους μάρτυρες που θα καλέσουμε(Στουρνάρας, καναλάρχες, κλπ)”.

“Άντε καιρός να φεύγετε να ξεβρωμίσει ο τόπος” καταλήγει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη:

ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΘΑΙΝΩ…..

Έχει πέσει πανικός και μαύρη ομίχλη,από Μαξίμου,Μητσοτακη,Δημητριάδα,μέχρι Υπ ΠΡΟΠΟ ,Χρυσοχοΐδη ,Οικονόμου που πάει για φούντο,Υπ Εργασιας Χατζηδακη-Στρατινακη που τι να πρωτοκαλύψουν,μέχρι Υπ Οικονομικων ,μέχρι οικονομικούς παράγοντες που στήριξαν Μητσοτακη και τώρα τραβάνε τα μαλλιά τους με το Μωϋσή!!!!

Ψάχνει και η Πελωνη να πει κάτι ,να βρει βαλβίδα διαφυγης και λέει έπεα πτεροεντα….

Τα Πετσοταϊσμένα ΜΜΕ για πρώτη φορά έχουν πάθει τέτοιο κοκομπλοκο,χειρότερο και από του Λιγνάδη.

Το πράγμα είναι πολύ βαθύ και ακουμπάει πολλους ,γι αυτό ο Φουρθιωτης με την Παλαιτσακη στέλνει επιστολές και απειλεί να βγάλει τα άπλυτα αν δεν τον σώσουν!!!

Και ξεκινάει και η προανακριτική για τον Παππα την Τετάρτη που εκεί θα γίνει της αλεπούς ο θάνατος με τους μάρτυρες που θα καλεσουμε(Στουρνάρας ,καναλάρχες κλπ)

ΑΝΤΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΕΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!

ΥΓ η πρώτη φωτό είναι πέρυσι τέτοια μερα από την εφημερίδα που ειχε βγάλει ο Πατουλης με λεφτά του Πέτσα!!!!!

Πηγή: thefaq.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί