Στη διαμαρτυρία για τους δασικούς χάρτες ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων: «Θα μας βρουν απέναντι τους σε κάθε προσπάθεια υφαρπαγής της γης μας»

Ανακοίνωση σχετικά με την χθεσινή διαμαρτυρία για τους δασικούς χάρτες εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

O ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χανίων συμμετείχε μαζικά στη διαμαρτυρία που έγινε χθες στην Διεύθυνση Δασών Χανίων και την Αντιπεριφέρεια, εκφράζοντας για μια ακόμα φορά την αντίθεση μας για τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο η Κυβέρνηση οδηγεί εκατοντάδες αγροτοκτηνοτρόφους στην απώλεια της ιδιοκτησίας τους και στα Χανιά.

Οι δασικοί χάρτες οι οποίοι είχαν δρομολογηθεί από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσαν να είχαν αποτελέσει σημαντικό εργαλείο για την χαρτογράφηση των δασών και των δασικών εκτάσεων. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. επέλεξε να γίνει η ταφόπλακα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, οδηγώντας σε απόγνωση αγρότες και κτηνοτρόφους που βλέπουν να χάνουν την γη και τις επιδοτήσεις τους.

Σήμερα οι άνθρωποι οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα έχουν οδηγηθεί, λόγω της Υγειονομικής κρίσης, σε τεράστια συρρίκνωση των εισοδημάτων τους που πλέον δυσκολεύονται να επιβιώσουν. Η κυβέρνηση της ΝΔ αντί να ενισχύσει με ανακουφιστικά μέτρα τους ανθρώπους αυτούς, επιλέγει να τους  στοχοποιήσει και να τους αποδυναμώσει.

Δηλώνουμε ότι η χθεσινή μας διαμαρτυρία, ηχηρή και μαζική, ήταν μόνο η αρχή . Θα μας βρουν απέναντι τους σε κάθε προσπάθεια υφαρπαγής της γης μας και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι την πλήρη δικαίωση μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί