Πώς έγινε το φονικό στη Μακρινίτσα: Νεκρά δύο αδέρφια μπροστά στα μάτια της μητέρας τους

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μακρινίτσας από το διπλό φονικό με θύμα δύο αδέρφια: μία 28χρονη γυναίκα και έναν 30χρονο άνδρα. Πίσω από το άγριο έγκλημα φαίνεται πως είναι ο σύζυγος της 28χρονης, που μπήκε στο πατρικό σπίτι της συζύγου του και τους μαχαίρωσε.

Δείτε: Διπλή δολοφονία στη Μακρινίτσα: Νεκρά δύο αδέλφια

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στα πλευρά και υπέκυψε καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο. Ο αδερφός της δέχθηκε μαχαιριές στην κοιλιά και στην καρδιά, επεφέροντάς του ωακαριαία τον θάνατο. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν δύο χρόνια και είχαν αποκτήσει ένα κοριτσάκι, ενώ ήταν σε διάσταση. Ο άνδρας φέρεται να ενοχλούσε επανειλημένα την πρώην σύζυγό του γι΄ αυτό και η οικογένειά της είχε ζητήσει δικαστική συνδρομή για να τον κρατήσει μακριά όπως αναφέρει το Mega.

Πώς έγινε το φονικό

Η νεαρή γυναίκα κάλεσε λίγο μετά τις 19:30 την Αστυνομία καλώντας σε βοήθεια. «Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας» φώναζε στο τηλέφωνο σύμφωνα με το thenewspaper.gr. Απέναντί της βρισκόταν ο σύζυγός της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχιατρικής φύσης προβλήματα και το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση.about:blank

Ο αστυνομικός του Α.Τ. Βορείου Πηλίου παίρνει το περιπολικό και κατευθύνεται στη Μακρινίτσα. Φτάνοντας στο καλντερίμι που οδηγεί στο σπίτι, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, έρχεται τετ α τετ με τον δολοφόνο, που μόλις είχε σκοτώσει τα δύο αδέρφια. Ο νεαρός άνδρας βλέπει το περιπολικό και χάνεται μέσα στα δέντρα, από τα καλντερίμια, με τον αστυνομικό να τον αναζητά. Όμως καταφέρνει και το σκάει μέχρι να συνειδητοποιήσει ο έμπειρος ένστολος τι ακριβώς είχε συμβεί εκεί λίγα λεπτά νωρίτερα.

Στο νοσοκομείο του Βόλου, με τραύματα στο πρόσωπο, μεταφέρθηκε και η 52χρονη πεθερά του δράστη. Μπαίνοντας στο σπίτι ο φερόμενος ως δράστης αντίκρυσε την μητέρα της συζύγου του, την οποία απώθησε με δύναμη και τη χτύπησε με το μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο πρόσωπο.

Η καταδίωξη

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα από τα πρώτα κιόλας λεπτά δόθηκε κατεπείγον σήμα προς όλες τις μονάδες και τα περιπολικά της Αστυνομίας, της Τροχαίας, της Ασφάλειας, της ΟΠΚΕ και τις μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να χτενίσουν την περιοχή πάνω από τον περιφερειακό δρόμο για τον εντοπισμό του δράστη.

Λίγα λεπτά μετά τις 21:00 ο δράστης εντοπίζεται με το ΙΧ αυτοκίνητό του να κινείται από τον περιφερειακό προς την Αγριά, μέσω του τούνελ. Εκεί ξεκινά και η καταδίωξή του από όχημα της Ασφάλειας Βόλου. Ο 31χρονος κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς Λεχώνια, συνεχίζει προς Άγιο Βλάσιο, κάνει αναστροφή και επιστρέφει στην κατεύθυνση προς Άνω Λεχώνια. Στο σημείο αυτό όχημα της Ασφάλειας τού κλείνει τον δρόμο για να σταματήσει η τρελή του κούρσα, και τότε εκείνο εμβολίζει το αυτοκίνητο, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κανέναν επιβαίνοντα.

Οι αστυνομικοί στις 21:25 τού περνούν χειροπέδες και τον οδηγούν προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ενώ οι υπηρεσίες κάνουν το όχημά του φύλλο και φτερό εντοπίζοντας μέσα σε αυτό και το μαχαίρι των φόνων.

Δείτε το βίντεο με τη μεταφορά του 30χρονου στο νοσοκομείο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί