Κρούσμα κορονοϊού σε εργαζόμενο του Δήμου Ιεράπετρας

Με μαζικά rapid test για όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Ιεράπετρας θα κυλήσει η σημερινή μέρα, μετά την επιβεβαίωση κρούσματος κορονοϊού σε εργαζόμενο.

Τα rapid test, όπως λέει στο Ράδιο Λασίθι η αντιδήμαρχος Χρύσα Χατζημαρκάκη έγιναν σήμερα στις 12 με ευθύνη του Δήμου ο οποίος διαθέτει αρκετά τεστ για αυτό τον λόγο. Παράλληλα κάλεσε και όποιον πολίτη νομίζει πως έχει εκτεθεί σε κρούσμα να επισκεφθεί τον Δήμο Ιεράπετρας για rapid test από τις 1 το μεσημέρι και μετά. Ανάλογη διαδικασία θα ακολουθήσει και αύριο όπως λέει και θα υπάρξει ανάλογη ενημέρωση για τις λεπτομέρειες.

Ο εργαζόμενος που βρέθηκε θετικός, είναι γνωστό πως δεν κόλλησε μέσα από το Δήμο, είχε να πάει από την Παρασκευή στην εργασία του, όμως είχε έρθει σε επαφή με αρκετό κόσμο και έτσι τόσο η διαδικασία των rapid test όσο και απολυμάνσεις σε χώρους του Δήμου.

Η κα Χατζημαρκάκη ανέφερε τέλος πως τα κρούσματα που έχουν επιβεβαιωθεί τις τελευταίες ημέρες στην Ιεράπετρα δεν θα πρέπει να γίνουν λόγος ανησυχίας, αλλά λόγος μεγαλύτερης προσοχής από όλους, παράλληλα όμως υπάρχει ανησυχία για ενδεχόμενο «βαθύ» κοκκίνισμα του Δήμου Ιεράπετρας κάτι που θα φανεί από την εξέλιξη της διασποράς που θα φανεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, κάτι που κανείς δεν θέλει να συμβεί, ειδικά αυτή την περίοδο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί