Κατάρτιση και πιστοποίηση επιστημονικών/τεχνικών στελεχών στη βιομηχανία τροφίμων και την περιβαλλοντική διαχείριση

H Ένωση Ελλήνων Χημικών προσκαλεί εργαζόμενους σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα σε όλη την Ελλάδα, να συμμετάσχουν σε προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, τα οποία θα υλοποιηθούν με τη μέθοδο τηλεκατάρτισης, διάρκειας 80 ωρών, εκτός ωραρίου εργασίας, στα ακόλουθα εκπαιδευτικά αντικείμενα:

  1. Επιστημονικοί/Τεχνικοί Υπεύθυνοι Επιχειρήσεων Τροφίμων και Ποτών. Σκοπός είναι η κατάρτιση των συμμετεχόντων σε θέματα που αφορούν κυρίως στην ορθή εφαρμογή κατάλληλων πρακτικών / χειρισμών αλλά και της κείμενης νομοθεσίας (εθνικής και διεθνούς) κατά την παραγωγή, επεξεργασία, επισήμανση, πιστοποίηση, αποθήκευση, μεταφορά, διακίνηση, διάθεση ασφαλών τροφίμων.
  2. Επιστημονικοί/Τεχνικοί Υπεύθυνοι Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Υγείας και Ασφάλειας ΕπιχειρήσεωνΣκοπός είναι η κατάρτιση των συμμετεχόντων σε θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την εφαρμογή και την επιθεώρηση συστημάτων που αφορούν στη διαρκή βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων ενός οργανισμού, τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος αυτού, την υγεία και ασφάλεια στην εργασία του προσωπικού και την αναβάθμιση της ποιότητας του εργασιακού περιβάλλοντος.

Οι υποψήφιοι ως προς το εκπαιδευτικό επίπεδο πρέπει να είναι:

  • Πτυχιούχοι Χημικοί ή/και Πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θετικών Επιστημών, Γεωπονικών Επιστημών, Επιστημών Υγείας, Περιβάλλοντος καθώς και Πολυτεχνικών Σχολών.

Για την συμμετοχή στην επαγγελματική κατάρτιση και πιστοποίηση χορηγείται εκπαιδευτικό επίδομα 5,00 ευρώ/ώρα κατάρτισης (400,00 ευρώ/80 ώρες).

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάθε ενδιαφερόμενος/η για να έχει δικαίωμα συμμετοχής, πρέπει, να συμπληρώσει τη φόρμα «Αίτηση Συμμετοχής» και να την αποστείλει, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@eex.gr η οποία είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά σε αυτή την διεύθυνση.

Η Πρόσκληση ανανεώνεται κάθε μήνα και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τη συμπλήρωση του συνολικά εγκεκριμένου αριθμού των συμμετεχόντων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλλει αίτηση συμμετοχής μόνο σε μία Περιφέρεια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί