Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός από την Περιφέρεια Κρήτης στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Ύψους ενός εκ. ευρώ

Η Περιφέρεια Κρήτης ενισχύει το Νοσοκομείο Ρεθύμνου από το ΠΕΠ Κρήτης 20214-2020 με την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού ύψους ενός εκ. ευρώ περίπου, που αναβαθμίζει την λειτουργία του ιδρύματος. Με το έργο αυτό προβλέπεται η προμήθεια και εγκατάσταση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου με σκοπό την αντικατάσταση πεπαλαιωμένων μηχανημάτων αλλά και την προσθήκη καινούριου εξοπλισμού για την ανάπτυξη νέων ιατρικών πράξεων και υπηρεσιών.
Στόχος του έργου είναι η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης.  Επιπλέον ιδιαίτερη θα είναι η συμβολή του εξοπλισμού στην καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού αφού αρκετά από τα μηχανήματα προορίζονται για νευραλγικά τμήματα πρώτης γραμμής στην αντιμετώπιση του Covid-19 όπως ΤΕΠ, ΜΕΘ, Κλινική Ανοσοκαταστολής κ.ά.
Πιο συγκεκριμένα με το έργο θα γίνει προμήθεια και εγκατάσταση καρδιολογικού, νεφρολογικού, και οφθαλμολογικού εξοπλισμού καθώς και θα υλοποιηθεί πρόγραμμα για τον εξοπλισμό των εργαστηρίων και των χειρουργείων του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί