Ελλάδα: Στον ανακριτή οδηγείται 83χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την εγγονή του

Το θύμα και η μητέρα της κατήγγειλαν τον 83χρονο στις αρχές

Ένας 83χρονος οδηγείται, το μεσημέρι, στον ανακριτή με την κατηγορία ότι βίαζε επί χρόνια την εγγονή του, η οποία σήμερα είναι 17 ετών.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι κατήγγειλαν τον ηλικιωμένο στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, την περασμένη εβδομάδα, η εγγονή του μαζί με τη μητέρα της.

Σύμφωνα με όσα είπε το κορίτσι σε αστυνομικούς, ο παππούς της τη βίαζε εδώ και χρόνια, αλλά φοβόταν να μιλήσει. Τελικά αποφάσισε να πει στη μητέρα της τι ακριβώς συνέβαινε και στη συνέχεια προχώρησαν στην καταγγελία. Ο 83χρονος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, 2 Απριλίου.

Συγκεκριμένα η 17χρονη -σήμερα- κοπέλα η οποία φέρεται να βιαζόταν από τον ίδιο τον παππού της αποκάλυψε τον εφιάλτη που βίωνε στην μητέρας της και εκείνη με τη σειρά της κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. τον 83χρονο πατέρα της.

Η σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού ξεκίνησε πριν από επτά χρόνια, όταν ήταν 10 ετών και αφορμή για να αποκαλύψει η ανήλικη το μαρτύριό της φαίνεται ότι στάθηκε ένα ειρωνικό σχόλιο του παππού της όταν αποκαλύφθηκε η σεξουαλική κακοποίηση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Σύμφωνα με το MEGA, στους αστυνομικούς του τμήματος Ανηλίκων έχουν καταθέσει η 17χρονη με τη βοήθεια των ειδικών παιδοψυχολόγων, η μητέρα της και ο θείος της κοπέλας και γιος του 83χρονου.

Ο 83χρονος έχει συλληφθεί και σήμερα αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το MEGA, έγινε σε περιοχή των βορείων προαστείων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί