Στην ΕΡΤ η διαφήμιση – απάτη του Φουρθιώτη με…ανύπαρκτη συνέντευξη Ιερώνυμου (Βίντεο)

Η εφημερίδα του Φουρθιώτη ισχυριζόταν πως έχει συνέντευξη του Ιερώνυμου, ενώ δεν υπάρχει καμιά συνέντευξη στην συγκεκριμένη εφημερίδα – Πώς είναι δυνατόν να προβάλλεται διαφημιστικό το οποίο συνιστά εμφανέστατη απάτη, στην κρατική τηλεόραση;

«Συνένοχη στο έγκλημα» με τις διαδοχικές απάτες του Μένιου Φουρθιώτη και της εφημερίδας που εκδίδει, τα λεγόμενα… «Αποκαλυπτικά», είναι η κρατική ΕΡΤ που την πληρώνει αδρά ο ελληνικός λαός και αυτή συνεχίζει να προβάλει και να διαφημίζει έντυπα «σκουπίδια» έστω και έναντι αμοιβής.

Τις προηγούμενες εβδομάδες, η κρατική τηλεόραση συνέβαλε στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού παίζοντας διαφημιστικό της συγκεκριμένης εφημερίδας, που ισχυριζόταν ότι έδινε επιταγή 50 € για όλα τα σουπερμάρκετ και δώρα αξίας 200 €! Όλα αυτά με 1 Ευρώ! Με αποτέλεσμα να εξαπατηθούν χιλιάδες πολίτες, αγοράζοντας την εφημερίδα και βλέποντας με έκπληξη τους ότι το κουπόνι φυσικά ήταν μία απάτη.

Τώρα η κρατική τηλεόραση ξαναχτύπησε. Όπως αναφέρει το newsbreak.gr, μετέδωσε το σποτ της εφημερίδας, στο οποίο ισχυρίζεται πως το σημερινό φύλλο περιέχει αποκλειστική συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου! Φυσικά δεν υπάρχει καμιά συνέντευξη του αρχιεπισκόπου στην συγκεκριμένη εφημερίδα!

Είναι ένα κρίσιμο ερώτημα πώς είναι δυνατόν να προβάλλεται διαφημιστικό το οποίο συνιστά εμφανέστατη απάτη, στην κρατική τηλεόραση; Έστω και με οποιοδήποτε τίμημα. Δεν είναι δυνατόν η κρατική τηλεόραση να διαφημίζει ότι μία εφημερίδα δίνει δώρα αξίας 200 €, με 1 €.

Δείτε το διαφημιστικό – σκάνδαλο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί