Ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο στο ΟΑΚΑ

Νίκησε με 5-1 την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από το ΟΑΚΑ, διέσυρε 5-1 την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten και έκανε άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μαθηματικά.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς σημείωσε τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος, με τον Γιώργο Μασούρα να είναι πρωταγωνιστής, σημειώνοντας τα δύο τέρματα με υπέροχα τελειώματα.

Πλέον, η Ένωση, με την εικόνα που παρουσίασε και απέναντι στους “ερυθρολεύκους”, κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης, αφού είναι στην πέμπτη θέση με 48 βαθμούς.

Τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα ήταν αναγνωριστικά, με τον Ολυμπιακό να έχει τον έλεγχο και να καταφέρνει να μετουσιώσει σε γκολ την πρώτη τελική του στο ματς. Συγκεκριμένα στο 16′, ο Μαντί Καμαρά, που έχει μετατραπεί σε δήμιο της ΑΕΚ, επιχείρησε το σουτ από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, ύστερα από παρέμβαση και του Νασίμ Χνιντ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μετά από πλασέ του Πέτρου Μάνταλου, αλλά το γκολ ακυρώθηκε -σωστά- ως οφσάιντ.

Μετά το 20ό λεπτό ανέλαβε… δράση ο Γιώργος Μασούρας. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός των “ερυθρολεύκων” επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αποτελεί ένας από τους πιο απειλητικούς παίκτες του πρωταθλήματος. Στο 23′ με υπέροχο πλασέ απ’ τα αριστερά νίκησε τον Γιώργο Αθανασιάδη για το 0-2, ενώ λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, βρέθηκε ξανά απέναντι στον γκολκίπερ της ΑΕΚ, διαμορφώνοντας το 0-4.

Στο μεσοδιάστημα, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί εκμεταλλεύτηκε το “δώρο” του Έλντερ Λόπες και με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

Στον αντίποδα, η Ένωση δεν έδειξε τίποτα επιθετικά στο πρώτο μέρος, με τον Λιβάι Γκαρσία να είναι εκτός αγώνα, τον Μάνταλο καλά κλεισμένο και τον Νέλσον Ολιβέιρα να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα κόντρα στην αμυντική τριάδα των “ερυθρολεύκων”. Αποτέλεσμα, πέρα από δύο μακρινά σουτ των Γκαρσία και Ολιβέιρα, να μην απειλήσει την εστία του Ζοζέ Σα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί