Cosa nostra: Ο Γ. Βρούτσης αποκαλύπτει ότι ο Φουρθιώτης τον απείλησε ότι θα τον πετάξει από υπουργό και… έγινε!

Ένα σύστημα cosa nostra- ιταλικής μαφίας- φαίνεται να υπάρχει και να κινείται γύρω από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αποδεικνύοντας ότι λογής – λογής τύποι μπορούν να κάνουν κουμάντο, “κρατώντας” τον ίδιο τον πρωθυπουργό! Με συνέντευξή του σήμερα στο Documento ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης αποκαλύπτει πως ο Φουρθιώτης, μόλις αποκαλύφθηκε απάτη του στο πρόγραμμα “Συνεργασία” (δείτε:Στέλεχος του υπ. Εργασίας επιβεβαιώνει την προσπάθεια του Φουρθιώτη να αποσπάσει δημόσιους πόρους εμφανίζοντας πλασματικούς μισθούς ), μπούκαρε στο Υπουργείο και απειλούσε ότι θα τον πετάξει από Υπουργό. Σε λίγες μέρες ο Βρουτσης έφυγε με μίνι ανασχηματισμό!

Εικόνα

Τελικά, πώς ο Φουρθιώτης κρατάει τον Μητσοτάκη;

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, με συνέντευξή του στο Documento , αποκαλύπτει συγκλονιστικές πράγματα με πρωταγωνιστή το «μάνατζερ» Μένιο Φουρθιώτη. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο, ανακάλυψε πως ο Φουρθιώτης και κάποιοι συνεργοί του, δήλωναν εν μέσω πανδημίας μισθούς 80.000 ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πληρωμή του 60% του μισθού από το Δημόσιο μέσω του προγράμματος «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ». Ο υπουργός επιχείρησε να σταματήσει την κομπίνα και τότε ο Φουρθιώτης εισέβαλε στο Υπουργείο με μπράβους και άρχισε να απειλεί τον Υπουργό, ενώ του υποσχέθηκε πως θα τον καρατομήσει.

Σε μερικές μέρες, ο Γιάννης Βρούτσης αποπέμφθηκε από το Υπουργείο. Τυχαίο; Αυτό πρέπει να το απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Φουρθιώτης συνέχισε τη δράση του με κομπίνες και απάτες ψεύτικων πωλήσεων, που παρά τις καταγγελίες δεν «έβλεπε» η Αστυνομία, θεωρώντας πως δράστης είναι η Γεωργιανή καθαρίστρια του μάνατζερ και όχι ο ίδιος.

Η Αστυνομία μάλιστα παρείχε πολυπληθή φρουρά στο Φουρθιώτη, μηχανές, και θωρακισμένα αυτοκίνητα . Όταν δημοσιοποιήθηκε η προκλητική φύλαξη του μάνατζερ, (την ώρα μάλιστα που η ΕΛΑΣ αφαιρούσε αστυνομική προστασία από πραγματικούς στόχους), το Υπουργείο προχώρησε σε διάψευση των δημοσιευμάτων. Χρειάστηκε να συλληφθεί ο φωτορεπόρτερ του Documento ενώ φωτογράφιζε την αστυνομική συνοδεία που “δεν υπάρχει” για να ξεκινήσει το ξήλωμα του πουλόβερ. Ο Χρυσοχοΐδης αφαίρεσε τελικώς τη φρουρά που “δεν υπήρχε”, κάνοντας έτσι την παραδοχή πως κακώς υπήρχε φρουρά.

Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται, πως ο Φουρθιώτης κάνει χρήση πλαστής ταυτότητας δημοσιογράφου της ΕΣΗΕΑ . Για την χρήση της πλαστής ταυτότητας είναι ενήμερη η ίδια η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου με επιστολή ομολογία που της έχει στείλει ο Φουρθιώτης, αλλά αντί να τον στείλει στον Εισαγγελέα για πλαστογραφία, κάνει πως δεν γνωρίζει.

Δείτε σχετικά: Εξώδικο και απειλές και στο Candiadoc από τον Φουρθιώτη! – Απαιτεί να διαγράψουμε ό,τι γράψαμε για τη φρουρά του!

Απίστευτο: Στην 24ωρη φύλαξη του Φουρθιώτη 9 περιπολικά και 14 αστυνομικοί!

Ο Φουρθιώτης είχε διαλέξει μέχρι και ποιο θωρακισμένο αυτοκίνητο θα του οδηγούν!

Απίστευτο: Ο Φουρθιώτης έκανε μήνυση σε Πολάκη – Βαξεβάνη μετά την αποκάλυψη της φύλαξής του από 14 αστυνομικούς

Π. Πολάκης: Τελικά Μένιο Φουρθιώτη, δεν είσαι μόνο ένα τηλεοπτικό σκουπίδι αλλά και λαμόγιο

Επιτελικό μπάχαλο: Ο Χρυσοχοΐδης αρχικά διέψευδε ότι αστυνομικοί φυλάνε τον Φουρθιώτη και μετά τον σάλο τους απέσυρε

Συνέλαβαν τον φωτορεπόρτερ Μάριο Ραφαήλ Μπίκο που τράβηξε φωτογραφία την αστυνομική συνοδεία Φουρθιώτη (Βίντεο)

Η στιγμή που ο Φουρθιώτης φωνάζει να συλληφθεί ο φωτορεπόρτερ Μάριος Μπίκος (Βίντεο)

Φουρθιώτης: Αποτελώ στόχο, έχω αποδεικτικά έγγραφα της αστυνομίας

Φουρθιώτης: Καταγγελία ότι χρησιμοποιεί πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ

Έτσι θέλει την “ενημέρωση” το σύστημα Μητσοτάκη ή πώς Φουρθιώτης- Παλαιτσάκη βγάζουν έντυπο αποθέωσης του “Μωυσή”!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί