Νίκη με ανατροπή για τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα: Οι Κρητικοί κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μετά από σχεδόν τρεις μήνες

Την κακοδαιμονία τριών μηνών έσπασε ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε με ανατροπή 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και αντιμετωπίζει πλέον με αισιοδοξία τη συνέχεια των play out. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο κινητικοί στο παιχνίδι, όμως στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Παμλίδης πέτυχε το 0-1 για τον ΠΑΣ. Οι Κρητικοί έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν στην ανατροπή μέσα σε εννέα λεπτά.

Στο 52’ ο Σαρδινέρο με λόμπα ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 61’ ο Σολίς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το 2-1, ξεσπώντας σε κλάματα στη συνέχεια, λόγω της πίεσης που υπάρχει τους τελευταίους μήνες στον ΟΦΗ.

Πώς παρατάχθηκαν

Με επιθετικό σχήμα παρέταξε τον ΟΦΗ ο Νίκος Νιόπλιας, θέλοντας να πετύχει γρήγορα γκολ και να φτάσει στη νίκη. Ο Μαρινάκης προτιμήθηκε αντί του Ουές, ενώ στην επίθεση πήραν θέση οι Στάρτζεον, Γρίβας, Σολίς και Σαρδινέρο.

Με το μυαλό στο… Κύπελλο και το ματς με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΣ παρατάχθηκε με μια αρκετά δυνατή ενδεκάδα. Ο Εραμούσπε προφυλάχθηκε στην άμυνα, ενώ ο Μπρένερ πήρε θέση βασικού.

Δυνατό ξεκίνημα

Ο ΟΦΗ ήθελε από νωρίς να δείξει τις προθέσεις του και στο 6’ ο Σαρδινέρο έκανε το σουτ, αλλά ο Πίρσμαν με προβολή απομάκρυνε σωτήρια. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να ισορροπήσει, αλλά στο 20’ οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να σκοράρουν, όταν ο Κάργας απομάκρυνε την κεφαλιά του Στάρτζεον.

Γκολ στις καθυστερήσεις

Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με αρκετά φάουλ και λάθη των παικτών στη μεσαία γραμμή. Στο 45’ ένα σουτ του Κάστρο δεν βρήκε στόχο, αλλά στο 45+2’ ο Παμλίδης από κοντά πλάσαρε για το 0-1, μετά από ασθενή απόκρουση του Βάτερμαν σε σουτ του Καρτάλη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί