Ξανά στη Βουλή το ζήτημα της πώλησης του Ενετικού Λιμανιού Ηρακλείου

Επερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού από τους Βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Μετά την ασαφή απάντηση της Υπουργού Πολιτισμού σχετικά με την εξαίρεση του Ενετικού Λιμένα Ηρακλείου από την πώληση του Ο.Λ.Η. Α.Ε., ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης και οι Βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, επαναφέρουν το θέμα στη Βουλή, ζητώντας ξεκάθαρες απαντήσεις σχετικά με το εάν προτίθεται η Κυβέρνηση να εξαιρέσει το Ενετικό Λιμάνι από οποιαδήποτε διαδικασία πώλησης σε ιδιώτες και αν ναι, με ποια διαδικασία θα προκύψει η ρητή αυτή εξαίρεση.

Υπενθυμίζεται ότι στην σχετική Ερώτηση, γινόταν αναφορά και στη δυνατότητα που έχει η Κυβέρνηση της ΝΔ να θέσει σε εφαρμογή το νομοθετικό πλαίσιο της Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, προχωρώντας σε υπο-παραχωρήσεις δραστηριοτήτων των Οργανισμών Λιμένων, παρά να επιλέγει την αναχρονιστική και ακραία τακτική του ξεπουλήματος και της ιδιωτικοποίησης των σημαντικών για τις τοπικές οικονομίες περιφερειακών λιμανιών της χώρας.

Δείτε επίσης: Οι “άριστοι” μάς έκλεισαν μέσα στο Ηράκλειο και αυτοί ξεκινούν την πώληση και του ιστορικού Ενετικού Λιμανιού της πόλης!

Ξεσηκώθηκαν οι πολίτες του Ηρακλείου για την πώληση του Ενετικού Λιμανιού από την κυβέρνηση

Σαν προικοθήρας, τα ξεπουλά όλα, λιμάνια και μουσεία, ενώ μας έχει κλείσει μέσα

Ηράκλειο-Ενεργοί Πολίτες: Ο Δήμαρχος να φέρει προς συζήτηση την πώληση του Ενετικού Λιμένα

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου για την πώληση του Ενετικού Λιμανιού: Η Ύβρις φουντώνει και η Κάθαρση θα επέλθει

“Το ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου δεν είναι για πούλημα!”- Παρέμβαση των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ του νομού και των Τομεαρχών

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί