Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η μηνιαία ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 30 Μαρτίου 2021 την μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά, μέσω zoom.

Αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους.

Eπειτα έκανε αναφορά στον θάνατο του κ. Μπόρις Μουζενίδη και την μεγάλη απώλεια για τον Ελληνικό τουρισμό, εξέφρασε την λύπη και τα συλλυπητήρια του προς τους οικείους και τους συνεργάτες του εκλιπόντος και ευχήθηκε καλή δύναμη και παρηγοριά στην οικογένεια του.

Στην ολομέλεια ο κ. Θεόδωρος Μυλωνάκης, τουριστικός πράκτορας OTS-MTS μίλησε για τις εξελίξεις της σαιζόν και έκανε προβλέψεις κρατήσεων για δυτικοευρωπαϊκές χώρες.

Ακολούθησε παρουσίαση του έργου της “Αγροξένια” απο τον κ. Νίκο Ασιμιανάκη, Ειδικό Σύμβουλο της ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ και Ά’ Αντιπρόεδρο του ΔΣ της EUROGITES.

Έπειτα έγινε ενημέρωση από τον κ. Αντίπα Σηφάκη ιδιοκτήτη του MILLENΝIOUM TRAVEL για την εξέλιξη της σαιζόν και προβλέψεις κρατήσεων από Ρώσικη, Ουκρανική και Βαλτική αγορά και τόνισε πως ο εμβολιασμός είναι απαραίτητος και πρέπει να προχωρήσει άμεσα με γοργούς ρυθμούς και να προχωρήσουν οι διακρατικές συμφωνίες για να μπορέσει να κινηθεί δυναμικά η τουριστική σαιζόν.

Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση από τον αερολιμενάρχη κ. Πλιάκα Γιώργο σχετικά με τις πτήσεις και την εκτίμηση για την πορεία της νέας σαιζόν.

Ακολούθως έγινε παρουσίαση των νέων μελών του συλλόγου κ. Χουρδάκη Νικόλαο, κ. Αλμυράντη Παναγιώτη και κ. Ελπιδη Εμμανουηλ.

Ακολούθησε ενημέρωση απο τον αντιπρόεδρο κ. Σφακιανάκη Γιώργο σχετικά με τον εσωτερικό κανονισμό του συλλόγου.

Στη συνέχεια έγινε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος και ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης ενημέρωσε τα μέλη για την δυνατότητα ψηφιακών εκλογών για νέο ΔΣ και ζήτησε την άποψη των μελών.

Τονίστηκε η αναγκαιότητα άμεσης ανακοίνωσης των νέων πρωτοκόλλων για την λειτουργεία των ξενοδοχείων καθώς και η επίσπευση εμβολιασμού κατά προτεραιότητα  των εργαζομένων στον τουρισμό (ξενοδοχεία, εστίαση, αεροδρόμια , τουριστικά γραφεία , ξεναγούς κτλπ).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί