Ούτε ο καθηγητής και μέλος της Επιτροπής, Αλ. Βατόπουλος, δεν έχει καταλάβει πώς θα γίνονται οι μετακινήσεις από το Σαββατοκύριακο

Ούτε το ίδιο το μέλος της επιτροπής που συμμετείχε στη συνεδρίαση της Τετάρτης δεν μπορούσε να δώσει μια σαφή απάντηση για το πώς οι πολίτες θα μετακινούνται από το προσεχές Σαββατοκύριακο

Ούτε ο καθηγητής και μέλος της Επιτροπής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος δεν έχει καταλάβει ακριβώς πως θα γίνονται οι μετακινήσεις από το Σαββατοκύριακο μετά τις νέες αποφάσεις που έλαβε την Τετάρτη η Επιτροπή.

Δείτε επίσης: Ανοίγει τη Δευτέρα το λιανεμπόριο – Με κωδικό 6 οι διαδημοτικές μετακινήσεις τα Σαββατοκύριακα

Δυσαρέσκεια στην επιτροπή λοιμωξιολόγων με μέτρο που ανακοίνωσε η κυβέρνηση χωρίς να το έχουν εισηγηθεί – Κάνουν λόγο για παρέμβαση Γεραπετρίτη

Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και ερωτηθείς για το τι θα επιτρέπεται και τι όχι στις μετακινήσεις από το προσεχές Σαββατοκύριακο δήλωσε πως… από ότι έχει καταλάβει δεν θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις σε άλλες περιφερειακές ενότητες εντός Αττικής αλλά μόνο εντός των δήμων της ίδιας περιφερειακής ενότητας.

«Δηλαδή αν κάποιος θέλει να φύγει από το Περιστέρι για να πάει στο εξοχικό του στην Αρτέμιδα, στη Λούτσα, μπορεί;» ρώτησε ο Γιώργος Παπαδάκης για να πάρει την απάντηση  «απ΄ότι έχω καταλάβει, είναι άλλη περιφερειακή ενότητα».

«Από την δυτική Αττική δηλαδή δεν μπορεί να μετακινηθεί στην Ανατολική;» ξαναρωτήθηκε ο κ. Βατόπουλος επαναλαμβάνοντας ο καθηγητής πως «έτσι έχω καταλάβει…» ζητώντας παράλληλα περισσότερες διευκρινήσεις από τον αρμόδιο υπουργό.

Εν ολίγης ούτε το ίδιο το μέλος της επιτροπής που συμμετείχε στη συνεδρίαση της Τετάρτης δεν μπορούσε να δώσει μια  σαφή απάντηση για το πώς οι πολίτες θα μετακινούνται από το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί