Ηράκλειο: Θρήνος στο τοπικό ποδόσφαιρο από την απώλεια του 37χρονου Δημήτρη Γεωργαλή

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο του τοπικού ποδοσφαίρου του Ηρακλείου και όχι μόνο, η είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Γεωργαλή

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής βύθισε σε θλίψη τόσο την οικογένεια του, όσο και όλο τον κόσμο του τοπικού ποδοσφαίρου, καθώς έβαλε τέλος στη ζωή του σήμερα. Το άψυχο σώμα του βρέθηκε στην περιοχή των παλαιών σφαγείων στη Νέα Αλικαρνασσό, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε απαγχονισμένος.

Ηράκλειο: Γνωστός ποδοσφαιριστής βρέθηκε απαγχονισμένος

Ο Δημήτρης Γεωργαλής υπηρέτησε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου από πολύ μικρή ηλικία και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, τα οποία είναι πολύ πιθανόν να τον οδήγησαν, δυστυχώς, στην αυτοκτονία.

Ο Δημήτρης Γεωργαλής ήταν πατέρας δύο παιδιών, το ένα μάλιστα πρόσφατα γεννημένο, με το χαμό του να σκορπίζει ανείπωτη θλίψη στους οικείους του και όχι μόνο.

infosport

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ηράκλειο: Θρήνος στο τοπικό ποδόσφαιρο από την απώλεια του 37χρονου Δημήτρη Γεωργαλή”

  1. Ελευθερία

    Κάθε φορά που διαβάζω την τραγική είδηση μιας αυτοκτονίας, η σκέψη μου πηγαίνει στο διήγημα του Φράντς Κάφκα “Η μεταμόρφωση”. Ο Γκρέγκορ Σάμσα, πλασιέ, ξυπνάει μια μέρα στο κρεβάτι του έχοντας μεταμορφωθεί σε πελώρια κατσαρίδα. Από τότε οι δικοί του τον κυνηγάνε, τελικά τον κλείνουν σε ένα δωμάτιο, πεθαίνει από πείνα, μετά βγάζουν έξω το πτώμα και κάνουν πάρτυ. Ακόμα και η πιο ευτυχισμένη οικογένεια, όταν ένας μέλος της έχει σοβαρά και συσσωρευμένα προβλήματα, μπορεί να μετατραπεί μυστηριωδώς σε βασανιστές αυτού που θεωρούν πως τους είναι βάρος. Τρομερό αν σκεφτεί κανείς πως άλλες οικογένειες έχουν παιδιά με πρόβλημα εκ γενετής και τα φροντίζουν με αγάπη. Όταν αυτοκτονεί ένας άνθρωπος θυμώνω, γιατί ξέρω πως κάποιοι όχι απλά δεν στηρίζουν αυτόν που υποφέρει, αλλά μυστηριωδώς στρέφονται εναντίον του με τρόπο σαδιστικό. Αν συλλαμβάνονταν οι οικογένειες δεν θα αυτοκτονούσε κανείς.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί